Yum Yum

Jesse | 22 januari 2013
headlines

De Zweedse dj Ida Engberg reist op zaterdag 2 februari af naar het zuiden van het land voor een gig in de ECI Cultuurfabriek in Roermond.

Ida Engberg, geboren in 1984, is een DJ/producer uit Zweden. Op haar 14e begon ze met het draaien van platen in het plaatselijke jeugdcentrum en 4 jaar later had Ida haar eerste gig in een bar in Stockholm. Al snel werden de bars ingeruild voor clubs en was ze het voorprogramma van een tal internationale grootheden. Door de vele mensen die Ida leerde kennen had ze ook al snel boekingen buiten Zweden. Toen ze in Marbella was kreeg ze de mogelijkheid om tijdens de zomer voor flink wat aantal optredens te zorgen. Deze ervaring gaf haar het zelfvertrouwen om haar carrière naar een hoger level te tillen en haar aandacht te richten op het Mekka van de dance muziek; Ibiza. Haar harde werk werd dan ook beloont en stond ze in de zomer van 2005 op Ibiza.



Eenmaal terug in Zweden gebruikte ze de inspiratie om haar eigen muziek te gaan produceren. Het resultaat was de hit 'Disco Volante' die door de hele internationale dance scene grijsgedraaid werd.
Tegenwoordig is ze te vinden in clubs over heel de wereld waar ze haar techno en tech-house ten gehore brengt. In 2010 en 2011 was Ida Engberg onder andere te vinden op: Detroit Electronic Music Festival, Exit Festival Seberia, Extrema Norway, Tomorrowland Belgium, Dance Valley Amsterdam, Miami Sunday School for Degenerates, Space Ibiza & Miami, Cocoon Frankfurt, Panorama Bar Berlin, Old River Neaples, Awakenings Amsterdam, Ageha Tokyo, Amnesia Ibiza & Milan. Op zaterdag 2 februari staat ze dus op Yum Yum in de ECI Cultuurfabriek in Roermond. Ze wordt bijgestaan door Svayi & Vekx. Kaarten kosten 12,50 in de voorverkoop en 15 euro aan de deur.

Check ook www.ecicultuurfabriek.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws