100% Pure viert 20-jarig jubileum

SusanneW | 31 januari 2013
headlines


Eén van de oudste house- en technolabels van ons land gaat alweer twintig jaar mee en viert dat op 16 februari met een extra lang feestje in Studio 80.
 
Oprichters Sandy Hüner en Dylan Hermelijn (2000 and One) brachten met 100% Pure in de afgelopen decennia heel wat technotalent voor het voetlicht: onder meer Derrick May, Steve Rachmad, Shinedoe, Jamie Anderson, Bart Skils, Anton Pieete, Kabale Und Liebe, Christian Smith, Marc Romboy, Gabriel Ananda en Juan Sanchez brachten tracks uit op het iconische Amsterdamse label.
 
Het 20-jarig bestaan verdient dus zeker een mooi feestje in Studio 80, de club waaraan Hermelijn al jarenlang verbonden is via de Immotion-avonden en de 100% Pure-labelnachten. Bovendien viert hij op deze avond ook nog eens zijn eigen verjaardag. Op het programma staan 2000 and One, De Man Zonder Schaduw, Daniel Sanchez, Robin Kampschoer, Bram Fidder, Miss Melera, Tapesh en Tube & Berger (live). Studio 80 gooit voor deze avond ook nog hun maandelijkse verlenging in de strijd, zodat er extra lang kan worden doorgefeest. Tickets zijn € 15,- in de voorverkoop.
 
Sterac- Darkness In My Life (100% Pure, 1995)


MySpace 100% Pure

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws