Emporium

Jesse | 5 februari 2013
headlines

Op zaterdag 25 mei vindt de nieuwe editie van Emporium plaats. Het festival heeft het thema Colours of India meegekregen.

Emporium overweldigt haar bezoekers jaarlijks met een prachtig uitgewerkt thema van een bijzondere cultuur of wereldrijk. Diverse sprekende grootmachten als Egypte, China en Amerika zijn de revue gepasseerd. Ook de imposante periodes van het Romeinse Rijk, de Middeleeuwen, de Maya's en Inca's en het sprookjesachtige Duizend-en-een-nacht zijn aan bod geweest. In 2012 bereikte Emporium een nieuw hoogtepunt met de oer-Hollandse editie rondom De Gouden Eeuw. Op zaterdag 25 mei 2013 neemt Emporium je mee naar de unieke wereld van het kleurrijke en fascinerende India. Matrixx presenteert: Emporium – Colours of India!

Met de Taj Mahal, Bollywood, Goden als Ganesha en Shiva, Maharadja's, rivier de heilige Ganges, de diversiteit aan religies en spiritualiteit en natuurlijk het mystieke kamasutra biedt India een prachtig en kleurrijke basis voor weer een onvergetelijke editie van Emporium. Tel daar een waanzinnige line-up van meer dan 120 artiesten en een verzorgde organisatie bij op en alle ingrediënten zijn weer aanwezig voor een Emporium Festival zoals je dat van Matrixx gewend bent. Kaarten kosten 53 euro in de voorverkoop. De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Check de trailer:

Meer info ook op www.emporium.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws