Oud Eindhovensch Acid feest

Jesse | 5 februari 2013
headlines

In the beginning there was House… and in Eindhoven there was Acid! Beleef het opnieuw op zaterdag 16 februari in Paradiso in Amsterdam.

De dark side van het lichtstad met zijn duistere geluiden, acid bliepjes & knetterende baslijntjes had invloed ver boven de rivieren in de eerste dagen van de acidhouse revolutie. Meubel Stukken, organisatoren van het Oud Hollandsche Acid Feest (OHAF) zijn niet vies van een beetje camp en zetten bij het Oud Eindhovensch Acid Feest (OEAF) old school licht effecten, gloeilampen en nog meer gloeilampen in de spotlight.

Lil' Louis

Terug naar de allereerste house & acid in Nederland, terug naar sirenen, fluitjes en stroboscopen met optredens van niemand minder dan Lil' Louis (Chicago, USA), Lady Aida, Miss Djax, Acid Junkies (live), FeestDJRuud, Spacegirls, CV de Lampekappers, Lustige Lola & Weltschmerz, Luscious Linda (licht). De kleine zaal hosted by MU/STRP/TAC met Melvin the Mini Machine, Gijs Gieskes, Pieter-Jan Pieters, Broke Crew feat. Robob en visuals van Odd One, Eindhoven Stickerstad en Neon by Munne. De dresscode is natuurlijk lichtgevend! Kaarten kosten 22,70 euro in de voorverkoop.

Check ook www.wondervaneindhoven.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws