Citymoves

Jesse | 7 februari 2013
headlines

Citymoves is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van Nederlands meest geliefde stadsfestivals. Zodoende keert het evenement dit jaar terug in superieure vorm.

Dit jaar vindt het festival plaats op een nieuwe locatie. Valk is al een bekende plek voor events, voor velen onvergetelijk geworden nadat 3FM's Serious Request 2011 er haar eindfeest vierde. Was het toen een gekkenhuis in het centrum van Leiden, op 30 april 2013 zal Citymoves ongetwijfeld eenzelfde drukte veroorzaken. Het is tenslotte een grotere locatie dan Citymoves' voormalige thuishaven, met het ongekende aantal bezoekers van vorig jaar in gedachten lijkt deze editie een formidabele editie te worden. Uiteraard is Armin van Buuren erbij in zijn thuisstad, de rest van de line-up volgt binnenkort.

Ook in het zuiden van het land heeft Citymoves haar sporen achtergelaten. Met trots presenteert Citymoves festival Den Bosch op donderdag 9 mei de uitzinnige geluiden van Dirty House, het welbekende concept van Neerlands meest eigenzinnige dj Vato Gonzalez. In Den Bosch zal hij zijn onmiskenbare housegeluid keihard naar het Citymoves-publiek overbrengen. En dan zijn er ook de vrouwvriendelijke vibes van Latin Lovers, sinds jaar en dag een begrip in de Nederlandse clubscene, een gegarandeerd feest dankzij de immer energieke dj's en acts.

Tenslotte is er een Crossover stage, gloednieuw op Citymoves en veelbelovend in haar variatie, want met dj's die schakelen van big room house naar techhouse naar hard dance en de meest verrassende uitstapjes gaan hier ongetwijfeld een paar verrassende sets plaatsvinden. Beide festivals zijn in feite ook dit jaar weer gratis te bezoeken, maar vanwege de enorme drukte die elke keer ontstaat heeft ALDA Events besloten om op beide events te gaan werken met de zogenaamde 'guarantee tickets'. Met een guarantee ticket is de bezoeker verzekerd van toegang via een aparte ingang. Tevens kunnen de guarantee tickets bij binnenkomst ingewisseld worden voor een aantal drankmunten. Zo kost een ticket voor Citymoves Leiden € 10,- (ex fee, inclusief 3 drankmunten) en een kaartje voor Citymoves Den Bosch € 15,- (ex fee, inclusief 4 drankmunten).

Meer info op www.citymoves.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws