Bee

Jesse | 12 februari 2013
headlines

De kick-off van de landelijke tour & singlerelease van Lady Bee vindt plaats op vrijdag 15 februari in Paradiso in Amsterdam.

Lady Bee spreidt haar vleugels over de Nederlandse clubs in 2013. In 2012 pas gestart met dj-en. Het heft wordt in eigen hand genomen door de meest sexy eclectische dj van Nederland en ver daarbuiten en Lady Bee schroomt niet om tijdens haar set ook de mic ter hand te nemen. Op vrijdag 15 Februari start de landelijke tour van het nieuwe concept Bee in de Amsterdamse tempel Paradiso.

lady bee

Hierna zal Bee naar verschillende steden door het land gaan. Lady Bee heeft op deze avond wat vrienden uitgenodigd die haar komen bijstaan, dit zijn Feestdjruud, Irwan, Abstract, Kid Q, Skitzofrenix & Efferson, MC Iceman, Grace Regine, Don Perignon.En alsof deze BEE waardige line-up niet genoeg is, is 15 februari ook meteen een singlereleaseparty. Maar liefst twee singles worden gereleased op het label Jeffree (Mad Decent - label van Diplo). 'Sweet Like Chocolate' en 'Murda Dem'.  Kaarten kosten 13,50 euro in de voorverkoop.

Check ook www.ladybee.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws