Eerste namen A Day at the Park

Jesse | 12 februari 2013
headlines

Vorig jaar werd vijf jaar A Day at the Park gevierd. Komende zomer keert het festival weer terug. De eerste namen zijn inmiddels bekend gemaakt.

Zaterdag 13 juli keert het festival terug voor nieuwe avonturen. Net als vorig jaar is het programma van A Day at the Park (ADATP) gevarieerd maar dit jaar met nog meer scherpe randjes. Overzichtelijke en intieme podia, exclusieve dj’s en acts, wereldberoemde helden, live optredens –alle ingrediënten zijn aanwezig. Zo is de Amerikaanse dj-grootheid Derrick Carter van de partij, de charismatische househeld uit Chicago die steevast zijn publiek tot grote hoogte weet te stuwen.

derrick carter

Ook het Britse (deep)house-collectief PBR Streetgang komt naar het Amsterdamse Bos, een trio dat momenteel furore maakt met waanzinnige, semi-live gepresenteerde dj-shows –dansvloergekte gegarandeerd. En dan is er nog het exclusieve live optreden van de Noorse nu-discoproducers Todd Terje & Lindstrøm. Zij doen momenteel een gezamenlijke liveshow, uniek en nog niet eerder vertoond op Nederlandse grond. Op 13 juli gaat het Amsterdamse Bos echter het debuut beleven, exclusief voor ADATP is het duo aanwezig - verwacht een uitzinnig discofeest! Als kers op deze eerste lijst namen: Arjuna Schiks. Het Amsterdamse bloemenkind, leverancier van heerlijk hypnotiserende techhouse en vorig jaar al één van de stralende middelpunten van ADATP’s vijfde verjaardag.

Later volgt de complete line-up, de voorpret kan in ieder geval beginnen. Zaterdag 13 juli een gloednieuwe, zesde editie van het markante boutique festival. Op ADATP draait het altijd om harmonie en je prettig voelen; bijzondere optredens, goed en lekker eten (Jamie Oliver’s Fifteen restaurant is er ook dit jaar weer bij) een eigenzinnige wijnbar en uitdagende samenwerkingen. De kaartverkoop is inmiddels gestart en tickets kosten 49 euro ex fee in de voorverkoop.

Meer info vind je op www.adayatthepark.nl.  

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws