Noah's Ark

frank | 15 februari 2013
headlinesNa vorig jaar voor het eerst een event te hebben georganiseerd in de Jaap Edenhal in Amsterdam keert NMH dit jaar terug met een line-up die vele malen groter en sterker is. Onder andere de Duitsers Apparat, Pantha du Prince (met een live set) en Dominik Eulberg reizen af naar Amsterdam om dit indoor festival van glans te voorzien. Maar dat is niet alles, de Franse Rodriguez Jr. van het befaamde Mobilee label verzorgt ook een live optreden en er is Nederlandse support van hele reeks aan namen, waaronder Olivier Weiter, Nuno dos Santos en Some Chemistry.
 
Naast muzikaal geweld staat Next Monday's Hangover ook altijd garant voor visueel spektakel. Verwacht een enorme licht- en geluidsshow ondersteund door een overdaad aan decor, acts en visuals in de leegstaande schaatshal. Alle zintuigen zullen op dit event aan hun trekken komen.
 
Next Monday's Hangover is bekend van eerdere feesten op bijzondere locaties zoals het de monumentale ambachtsschool Het Sieraad, de indoor wielrenbaan (Velodrome) van Amsterdam en nu dus voor de tweede keer de Jaap Edenhal. Op eerdere edities kwamen reeds grote namen als Robert Babicz, H.O.S.H.., Joris Delacroix, Gabriel Ananda, Pan-Pot, Kink en AKA AKA voorbij, maar met deze editie wordt de lat op een geheel nieuw niveau gelegd. Levende legendes als Apparat en Pantha du Prince hebben nog niet eerder de revu gepasseerd. In combinatie met de unieke locatie en de aandacht voor aankleding en visuals kan men van deze editie iets heel bijzonders verwachten..
 
Kaarten worden in drie trappen verkocht, early birds van €15 (reeds uitverkocht), quick rabbits van €20 en slow hippos van €25.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws