Mr. Scruff in the mix

marcel | 20 februari 2013
headlines
De echte fans van dj/producer Mr. Scruff weten het natuurlijk al lang. Die kregen gisteren via Facebook al een tip van eclectische grootmeester dat ze een ruim 5 uur durende Freestyle dj-set kunnen downloaden
.
 
Vrijwel niemand beheerst het eclectische draaien zo goed als Andrew Carthy alias Mr. Scruff. De Britse huistekenaar van het Ninja Tune-artwork en producer van diverse videoclips, die in 1999 wereldwijd doorbrak met clubhit ‘Get a Move on’, plaatst elke maand een van zijn populaire marathonsets op zijn website en Soundcloud-page.


Probleemloos schakelt Scruff tussen latin, afro, jazz, reggae, hiphop, house, broken beats en dubstep. Bij dezen doet hij dat via een virtueel optreden, maar op 9 maart staat hij in Simplon te Groningen, 10 maart kun je hem live aanschouwen in de Amsterdamse Melkweg en op 20 april rolt Bird, Rotterdam de rode loper uit voor het veelzijdige Britse muziekdier.

Voor downloadlinkjes van sets (+wachtwoord) meld je je aan op de website van Mr. Scruff. Of je streamt de sets gewoon via Soundcloud.


Mr. Scruff

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws