Beestachtige editie Sensation

marcel | 21 februari 2013
headlinesHet thema van Sensation 2013 is 'Into the wild'. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. “Het thema gebruiken we om het nachtleven te vergelijken met de wetten van het dierenrijk”, aldus ID&T-boegbeeld Duncan Stutterheim.

 
Het populaire indoor dance-event, dat de afgelopen jaren een enorme internationale opleving kreeg, met edities in onder meer Thailand, Chili, Korea en Brazilië - en een overnamebod van 100 miljoen dollar van een Amerikaans bedrijf naast zich neerlegde, vindt plaats op zaterdag 6 juli in de Amsterdam Arena.
 
Stutterheim: “De dj's nemen de bezoekers mee van het begin tot het einde van de jacht; van het ontwaken van de wilde beesten en het veroveren van de prooi in de wildernis tot het genieten van de overwinning." De dresscode verandert niet; nog steeds worden de bezoekers geacht in het wit te komen.
 
In Amsterdam vindt de eerste Sensation-editie van 2013 plaats, overigens zonder aanwezigheid van Badr Hari. Vervolgens organiseert ID&T ‘The World’s Leading Dance Event’ in ruim twintig landen. Voor het feest in de Arena zijn 40.000 kaartjes beschikbaar. De verkoop start 30 maart om 10.00 uur 's ochtends via de website van Sensation.
 
Sensation 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws