Gui Boratto viert Pasen bij Rekorder

frank | 22 februari 2013
headlinesGui Boratto zal dit jaar tijdens Pasen weer optreden in Amsterdam. Op uitnodiging van Rekorder zal hij op zondagavond 31 maart LIVE aanwezig zijn in AIR. Eentje om niet te missen als je fan bent van de elektronische geluiden van de Braziliaanse muziekkunstenaar. Boratto zal deze avond muzikaal worden bijgestaan door Miss Melera, een liveset van Applescal, resident Wouter de Moor en Bram Fidder. Kaarten voor Rekorder zijn nu verkrijgbaar in de voorverkoop via de website van AIR.
 
Dat Rekorder muzikaal niet voor één gat te vangen is, is al enige tijd bekend. Het feest programmeert al een aantal jaar een verscheidenheid aan artiesten die vaak een eigen en eigenzinnig geluid hebben buiten de muzikale hokjes. De organisatie is dan ook verheugd met de komst van Gui Boratto. Het multitalent (architect, producer, composer en muzikant) is niet vaak te zien in Nederland en stelt bij zijn optredens nooit teleur. Dat hij bekend staat om zijn zuivere geluid maakt een combinatie met het top-geluidssysteem  van AIR bij uitstek een avond voor geluids- en muziek liefhebbers. Van zwevend melodieus tot dikke technobasslijnen; zeker niet voor slappelingen!
 
Naast bekende gezichten Wouter de Moor en Miss Melera zijn er twee talentvolle nieuwkomers bij Rekorder dit jaar: Applescal en Bram Fidder. Applescal is al jaren Nederlands trots op gebied van de electronica en heeft onlangs  alweer zijn vijfde full-length album uitgebracht genaamd Dreaming in Key. Bram Fidder is net twee jaar bezig en nu al werkelijk een begrip in het underground nachtleven van Amsterdam.
 
En dan nog de basisvoorwaarden bij Rekorder. Ze zullen vast weer aanwezig zijn op eerste paasdag-nach. De muziek wordt altijd ondersteund door bijzondere visuals van het visuele kunstenaarscollectief Escapation, lachende gezichten en veel kleur.
 
Kaarten zijn te koop via www.air.nl en kosten 20 euro in de voorverkoop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws