Nachtmagie

Jesse | 26 februari 2013
headlines

Design en muziek gaan op zaterdag 9 maart hand in hand tijdens de Rotterdamse Museumnacht.

Op zaterdag 9 maart vindt de jaarlijkse Rotterdamse Museumnacht plaats. Ruim 15.000 mensen vinden hun weg langs de prachtige musea en galeries die de, door water aan elkaar verbonden, stad rijk is. Kidrobot is vooraanstaand producent van designer- of art toys. Tijdens de Rotterdamse Museumnacht laat Kidrobot bij Worm, het instituut voor avant-gardistische recreatie, zien hoe diverse artistieke stromingen zich laten vangen in één merkbeleving. Een waardevolle aanwinst voor het randprogramma van de Rotterdamse Museumnacht.

kraver

Van 20:00 – 02:00 kunnen bezoekers bij Worm een kijkje komen nemen in de expositie getiteld: De wereld van Kidrobot. Deze omvat een kleurrijke expositie van gelimiteerde Dunny's, live Munny Painting Sessions en een spectaculaire projection mapping show van Sober Industries. Alles onder het luistergenot van de beste Rotterdamse beats verzorgd door Damoon, Guevara, Steelo en Timeaux. Entree tot de expositie is vrij toegankelijk.

Om de Rotterdamse Museumnacht dansend af te sluiten verzorgt Interlab Music van 23:00 – 04:00 uur de afterparty. Kraver, D-Ribeiro, Cat Carpenters en Kadir Pelit zorgen voor een puristische mix van nu-disco, future house en deep tech house. Het team van Sober Industries ontfermt zich over spectaculaire visuals. Kortom, heerlijke ingrediënten voor een waanzinnige afsluiting van de 13e editie van de Rotterdamse Museumnacht. Voor deelnemers van de Museumnacht geldt een kortingstarief van € 7,50 voor de afterparty op vertoon van Ledlampje. Het reguliere kaartje bedraagt € 10.

Check ook http://interlabmusic.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws