Kindergarten

Jesse | 28 februari 2013
headlines

Het Tilburgse dancefestival Kindergarten heeft de headliners van haar line-up bekend gemaakt. Onder meer Dave Clarke reist af naar het zuiden.

Op 11 mei zijn er in het Leijpark onder andere Dave Clarke, Scuba, Ben Pearce en Brodinski te zien. Eerder maakte het festival op al bekend dat Kölsch, Riton en Henzel & Disco Nova naar het ééndaagse dancefestijn komen. Met Dave Clarke haalt Kindergarten een techno-legende naar Tilburg. Scuba is de alter-ego van Paul Rose die de drijvende kracht is achter het gewaardeerde Hotflush label en hij maakte de afgelopen jaren furore in de befaamde Berghain-club in Berlijn.

dave clarke

Fransman Brodinski is een vaste waarde in de Franse electro-scene en is de ene helft van Bromance samen met Gesaffelstein. Samen runnen zijn Bromance Records en uit die stal komt ook Panteros666 die tevens naar Kindergarten komt. Ben Pearce is een opkomende dj en producer met de 3FM-Megahit 'What I Might Do' op zak. Alle headliners op een rijtje: Dave Clarke, Scuba, Riton, Ben Pearce, Brodinski, Kölsch, Melon, Panteros666, Henzel & Disco Nova, Spacegirls en Schoolplein.

Kindergarten breidt dit jaar de Outdoor uit naar drie podia. De T-Garten voor techno en aanverwante stijlen blijft behouden, net zoals The Box waar electro en dergelijke te horen zullen zijn. Het derde podium wordt de Kinderopvang waar dj's met Brabantse roots in het zonnetje worden gezet. De line-up daarvan wordt later bekend gemaakt. Kindergarten Outdoor vindt op 11 mei plaats in het Leijpark in Tilburg van 13:00 tot 00:00 uur. Early birds zijn te koop voor 25 euro. Gewone kaarten kosten 29.50.

Voor meer info: www.kindergarten.nu.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws