Resist

Jesse | 5 maart 2013
headlines

Op zaterdag 18 mei vindt de derde editie van ‘Hollands Biggest Dubstep Rave’ plaats in het Klokgebouw in Eindhoven.

Resist kiest op zaterdag 18 mei opnieuw voor een sterke mix van gevestigde toppers en aanstormende talenten. Met Koan Sound komt er opnieuw een internationale sterrenduo naar Eindhoven toe. De 2 producers tourden de afgelopen 2 jaar o.a. met Diplo en brachten een succesvolle plaat uit op het label van Skrillex.

koan sound

Na de ‘last minute cancellation’ op Resist#1 komt dit keer toch Eptic langs. Een andere grootheid in België is de drum&bass producer, dj, radiohost en labelbaas Murdock. Naast zijn wekelijkse radioshow op Studio Brussel is hij ook de organisator van het grootste drum&bass & dubstep event van Europa ‘Rampage’. TB6K en Gomes, muzikale breinen achter RESIST, verzorgen vanaf 5 februari een wekelijks radioshow op internet radiostation Access.fm. Elke week zullen exclusieve tracks en klassiekers langskomen. Daarnaast zullen diverse bekende artiesten wekelijks een guest mix verzorgen. Kaarten kosten 27.50 euro in de voorverkoop. Hieronde de volledige line-up.

Koan Sound, Megalodon, 501, Jakes, Eptic, Vodex, 50 Carrot, Laxx, Walsh, Bukez Finezt, Murdock, Gomes, Lifecycle, TB6K, Nicon.

Meer info op www.canyouresist.eu.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws