HEY Muzik is jarig

Jesse | 12 maart 2013
headlines

Voor het zesjarig bestaan van de radioshow HEY! Music op Fresh FM (elke vrijdag van 21.00-23.00 uur te beluisteren) begeeft de host zich op nieuw grondgebied: Air Amsterdam.

Na twee succesvolle edities in de Westerunie gaat HEY! Muzik deze keer de Air volledig op zijn kop zetten. In Zaal I van Air zal Michel de Hey zelf op vrijdag 15 maart headlinen. Al zes jaar elke vrijdag live op de radio. De 160e podcast is deze week uitgekomen. Stilletjes rondom Benny Rodrigues? Schijnt bedriegt: onder zijn alias ROD maakt hij enorm veel uren in de studio. Na een b2b sessie op Timewarp hebben Michel de Hey en Benny Rodrigues de smaak goed te pakken. Deze held achter de draaitafels mag dan ook niet missen op deze bijzondere avond. Ook Wouter de Moor en Klinkarbeit treden op.

Zaal twee is er natuurlijk ook. Daar onder meer Warren Fellow. 16 februari invites Warren Fellow Michel de Hey in Den Haag en een maand later staan ze weer samen te knallen in de Air Amsterdam. Warren Fellow heeft de gave om elk, en dan ook echt elk, publiek aan het dansen te krijgen, zo vast en zeker ook in de Air de 15e van maart. Rauwkost is een echt studiobeest. Samen met Michel produceerde hij afgelopen jaar tracks als 'Blue Train', 'Just a matter of time' en 'Nautiloids'. Je kan ze dan ook best wel studio-maatjes noemen. Kaarten kosten 12 euro in de voorverkoop.

Meer info op www.air.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws