De Haarlemse Koninginnenacht @ Jopenkerk

frank | 20 maart 2013
headlinesKinderen, trouwen, carrière maken: dertigers hebben het druk! Graag gaan ze nog eens uit met vrienden, maar meestal blijft het bij een etentje of een borrel. Want je voelt je niet meer echt op je gemak in de lokale discotheek tussen de jongeren, die ook nog eens doorgaan tot in de vroege ochtend. Daarom is er sinds 1 jaar Thirties!

Thirties is het eerste en enige exclusieve feest voor dertigers in Zuid Kennemerland. Altijd op bijzondere locaties en met extra service zoals een gratis welkomstdrankje, gratis garderobe en stoelmassages. Daarnaast zijn elke editie nieuwe verrassingen zoals VIP acties, een DJ die met video’s mixt of speciale surprise optredens en hosts.

De tweede editie van Thirties vindt op een bijzondere plek plaats in hartje Haarlem: de prachtige Jopenkerk bij de Raaks! Thirties is de enige externe partij die hier een openbaar feest organiseert, dus het wordt een bijzondere avond met heerlijke bieren, dansende dertigers, twee zalen en muziek van toen tot nu. Perfect dus om je laatste Koninginnenacht te vieren!

Verschillende ervaren dj’s zullen de muziek verzorgen. Zoals Mike van Loon, bekend geworden als Hed Kandi resident maar ook een fervent verzamelaar van 70’s en 80s vinyl. Ook de Amsterdamse Bob Wisman is erbij. Met zijn uitgekiende platenkeus en oog voor de dansvloer weet hij precies wat mensen willen horen. Ook de organisator van Thirties, dj Flexy Frank, draait al 20 jaar mee en kan een avond mooi opbouwen en perfect laten eindigen. Kortom, van disco tot 80s en van 90s dance tot hits van nu: alles komt langs!

De Pastorie wordt op deze laatste Koninginnenacht door een bijzonder trio gehost, met onder andere Thirties resident DaVinci: Da Three Housekateers! Da Three Housekateers zijn terug met Reborn! Vijf uur lang de beste houseclassics zoals je ze jaren terug in onder andere het Meterhuis hoorde. De intieme zaal zal door de mannen worden omgetoverd tot underground Reborn plek zoals ze vroeger deden en Da Three HouseKateers zullen hun muzikale kunsten vooral met vinyl laten horen, want dat is waar het allemaal mee begon. Check www.facebook.com/rebornparty

In het restaurant, bovenin de kerk, zal je o.a. heerlijk gemasseerd kunnen worden. Daarnaast zullen er nog meer verrassingen komen, via www.facebook.com/thirties kan je op de hoogte worden gehouden. De dresscode luidt casual chique, dus geen gala maar wel netjes met een oranje tintje!

Thirties – De Haarlemse Koninginnenacht
Maandag 29 april
Jopenkerk - Gedempte Voldersgracht 2 - Haarlem
Tijd: 21.00 – 02.00
Entree: €25,- inclusief welkomstdrankje, garderobe en VIP loterij
Parkeren kan in de Raaks parkeergarage, naast de Jopenkerk: Zijlvest 45, 2011 VB Haarlem
Publiek: 25-40 jaar (smokkelen mag!)

Word fan van de Facebookpagina voor de laatste info! Hier kan je ook je tickets kopen: www.facebook.com/thirties
Ticketlink
Thirties wordt georganiseerd door www.flexcited.com


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws