Line-up Sensation

Jesse | 26 maart 2013
headlines

Sensation heeft de line-up bekend gemaakt van de show op 6 juli in de Amsterdam arena. De wereldpremière van Sensation 'Into the Wild' vindt dan plaats.

De line-up biedt een mix van Nederlandse en internationale top dj's. Van eigen bodem staan Nicky Romero, Fedde le Grand en het duo Sunnery James en Ryan Marciano achter de draaitafels. De Britse Nic Fanciulli en Mark Knight maken samen met Sensation icoon Mr. White de line-up compleet. De kaartverkoop start op zaterdag 30 maart om 10.00 uur via Sensation.com.

'Fedde le Grand en Sensation zijn een perfecte match,' vertelt Erick Eerdhuizen, music director bij Sensation. 'Fedde draaide al op 25 edities over de hele wereld en weet dus precies wat het Sensation publiek wil. Nicky Romero maakt zijn debuut op Sensation. Hij is een enorm talent en trad het afgelopen jaar op op alle grote festivals. Hij heeft momenteel een aantal grote hits, waaronder 'Still the same man', samen met John Christian.' Sensation belooft de fans de meest verleidelijke en intieme show tot nu toe. 'De dj's nemen de bezoekers mee van het begin tot het einde van de jacht: van het ontwaken van de wilde beesten en het veroveren van de prooi tot het genieten van de overwinning,' zegt Erick. 'Elke nieuwe dj stapt een tree hoger op de climaxladder. We gaan het dak van de ArenA eraf blazen!' De show beleeft zijn première in Amsterdam en maakt vervolgens een internationale tournee.

Wat in 2000 begon als eenmalige happening in de Amsterdam arena, is inmiddels een internationaal fenomeen met edities in meer dan 20 landen. Sensation maakt telkens haar naam waar met thema's waarin het publiek betrokken wordt door middel van de witte dresscode. Het concept won awards voor 'best event of the year' in onder meer Nederland, Duitsland, Australië, Brazilië en Denemarken. Sensation gebruikt de positieve kracht van muziek en dans als een universele taal die miljoenen mensen met elkaar verbindt. Behalve muziek en dans draait Sensation om fashion, science (techniek en special effects) en purpose (zingeving). Als maatschappelijk partner steunt Sensation dance4life in de strijd tegen de verspreiding van HIV en aids.

Zie ook www.sensation.com.

 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws