Draaien op Indian Summer?

Jesse | 26 maart 2013
headlines

Het Indian Summer Festival zoekt nieuw talent tijdens een DJ Contest. Dit is jouw kans om te draaien op dit festival.

Tijdens de 12 ½-jarig jubileum-editie van Indian Summer Festival geeft de organisatie het meest veelbelovende talent van Nederland een unieke kans: Op 4 mei wordt de dj contest georganiseerd, waar onontdekt dj-talent zich kan bewijzen. Een dag later vindt de Band Battle plaats, in samenwerking met de Cock de JonG-foundation. De inzet: een optreden op één van de zes stages tijdens Indian Summer Festival 2013.

Tijdens de dj contest op 4 mei en de Band Battle op 5 mei, in café Roode Leeuw te Zuid-Scharwoude, gaat een vakkundige jury op zoek naar het allergrootste muzikale talent van Nederland. Hun favoriete dj en band winnen een podiumplek tijdens Indian Summer Festival op 15 en 16 juni 2013. Ook het publiek verkiest een winnaar, die eveneens zijn kunsten mag vertonen tijdens de eerste meerdaagse editie van het festival.

Grote namen als Roger Sanchez, The Bloody Beetroots, Kraak & Smaak, Sander Kleinenberg en Boemklatsch staan reeds geprogrammeerd voor Indian Summer Festival 2013. Zie jij jezelf daartussen staan? Getalenteerde dj's (club, progressive, techhouse, techno, electro) kunnen hun input sturen naar roger@indiansummerfestival.nl, en wellicht word je uitgenodigd om op zaterdag 4 mei tussen 20:00 en 23:00 uur te laten zien wat je waard bent. De winnaars van de dj contest mogen het spits af bijten op één van de dance area's van Indian Summer Festival.

Dj's kunnen zich inschrijven via roger@indiansummerfestival.nl, bands en artiesten via www.cockdejongfoundation.nl. Uiterlijk veertien dagen van tevoren krijgen inzenders te horen of ze uitgenodigd worden voor de dj contest op 4 mei of de Band Battle op 5 mei, beiden in café Roode Leeuw te Zuid-Scharwoude. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Meer info op www.indiansummerfestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws