RVLVR

Jesse | 28 maart 2013
headlines

RVLVR tovert Winkel van sinkel op vrijdag 12 april om naar het decor van een vintage Hollywoodfilm. Denk aan Pulp Fiction.

Verplaats je in Tarantino's Vincent Vega en Mia Wallace, denk aan gangsters, lakschoenen, blackjacktafels en pistolen. Er wordt uiteraard niemand neergeschoten, maar muzikaal gezien is het wel goed raak. Met de Britse Audiojack en internationaal vermaarde Homework zit je lekker aan de jaren '50 pokertafel of op de dansvloer waar je jezelf in vervlogen Amerikaanse tijden waant.

De inrichting van Winkel van sinkel brengt al gevoelens van nostalgie op. RVLVR zorgt een passend aankleding en een ultieme combinatie van diepe, funky en sexy beats. Luister en geniet van artiesten die het gevoel van de avond perfect uitdragen in hun sets. De twee heren van Audiojack worden ingevlogen uit Engeland. Verder heeft Homework tussen de vele gigs in het binnen-, en vooral ook buitenland, tijd vrij gemaakt om op RVLVR te draaien. Hieronder de volledige line-up.

Audiojack
Homework

La Vondèl
Simon Morris
La Duarte

Marvin en Robin Cirkel
Roy Brink
Katjang Pedis

RVLVR heeft meer troeven in handen. Ze bewaakt de sfeer en om dat optimaal te kunnen doen staan er aan de deur scherpschutters die richten op leeftijd en stijl. Dus haal je lakschoenen maar uit de kast, laat je met studs bewerkte outfit stomen, stoom je cocktailjur en reserveer een middagje bij de kapper. Dress to Kill. Jonger dan 21 jaar wordt niet oud genoeg geacht om zich tussen de gangsters te begeven. Kaarten kosten 15 euro in de voorverkoop.

Check ook www.rvlvr.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws