Live On Stage

Jesse | 2 april 2013
headlines

Er staat een nieuw Amsterdams festival op de agenda: Amsterdam Live On Stage! Het Amsterdamse Bos biedt op 31 mei ruimte aan een avondvullend programma vol zomerse live acts.

Amsterdam Live On Stage beleeft op 31 mei haar eerste editie: Amsterdam Live On Stage Presents: Goldfish! De avond zal in zijn volledigheid bestaan uit live optredens van electro/instrumental artiesten. Het succes van Goldfish Outdoor, dat vorig jaar op dezelfde locatie plaatsvond, gaf inspiratie voor de ontwikkeling van dit nieuwe festivalconcept. Amsterdam Live On Stage biedt een podium aan onvervalste energieke live acts.

Goldfish zal erbij zijn. Een electroduo dat 5 jaar geleden een welverdiende plek in de Amsterdamse dancewereld begon te veroveren. Dit Zuid-Afrikaanse koppel staat bekend om haar experimentele muziekstijl die beïnvloed wordt door jazz en zonnig Afrikaans geluid. De Duitser Nico Pusch, bekend van zijn Soley – Pretty Face bootleg remix, neemt zijn muzikale wederhelft Phable Duitsland mee het podium op om zijn act extra dimensie te geven.

Karocel is gespecialiseerd in live optredens. Ze nemen daarom ook niks op en er zijn geen recordings van ze terug te vinden op muzieksites. Met hun band erbij staat het podium vol met show; een must see voor dit seizoen. Uit Nederland komt Arjuna Schiks. Dit talent van eigen bodem heeft zijn violist opgetrommeld om met hem de live stage te betreden. Arjuna brak na zijn gig op Loveland 2012 door en kan zich nu rekenen tot de meest belovende Nederlandse producers. Bakermat tenslotte neemt, net als Karocel, zijn band mee het Amsterdamse bos in om een zomerse deephouse set neer te zetten. Kaarten kosten 35 euro.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws