Escape in april: code orange!

frank | 3 april 2013
headlinesDe zaterdagavond van Escape is al jaren op rij dé populairste en langstlopende clubavond van onze hoofdstad en ook Koninginnenacht en -dag zijn altijd legendarisch. Het is dit jaar de laatste dag en nacht van Bea en daarom wordt er in april extra uitgepakt… met een oranje tintje uiteraard!

Raymundo vs Daft Punk
Het nieuwe album van Daft Punk komt er eindelijk aan! DJ Raymundo, Escape en Brainwash resident, is een groot fan en heeft daarom de tribute track Robotics geproduceerd. Check ‘m uit!
https://soundcloud.com/djraymundo/dj-raymundo-robotics-a-dp

Brainwash
Amsterdam’s drukste zaterdagavond Brainwash heeft een royaal programma in april! Op zaterdag 6 april wordt er afgetrapt met Raymundo en Frederik Abas back2back. Vika Kova voert het woord deze avond en Wurtz host Escape deLux met zijn urban & eclectic sounds. Op 13 april komt new kid on the block Joey Suki een setje doen. Samen met Raymundo, Saxy Mr S en Miss Bunty wordt dit een mooi feestje. Danney Canova host de deLux zaal. De week erop nemen East & Young hun plaats in de booth. Raymundo, Costar on sax en MC Chelsea zorgen voor de back up en Danney beheert de deLux. Zaterdag 27 april zijn het Raymundo, Joshua Walter, Mike Scot, MC Pryme en wederom Danney Canova die Escape gaan rocken. Lichtkunstenaar Joury zorgt de hele maand voor de epische beelden op de 100m2 LED schermen.

Queensnight & day
29 april is het dan zover, de laatste nacht van Bea! Op deze speciale en altijd zeer goed bezochte Queensnight is Sensation programmeur en Roxy held Erick E te gast. Residents Raymundo en Frederik Abas zijn er uiteraard ook bij en Saxy Mr S en MC Choral toppen de avond af. Na een wilde Koninginnedag kan je 30 april je laatste energie kwijt in Escape. Niemand minder dat Gabriel & Castellon komen knallen, samen met T’amore, Jethro Galung, Marc Benjamin en Raymundo & Frederik Abas. Misschien komen Wimlex & Maxima ook nog even langs!

Escape live
Ben je een keer een weekendje thuis maar wil je toch zien wat er in Escape gebeurt? Check dan de livestream op www.escapelive.nl

Diner & Dance
Lekker dineren in Escape Caffé en daarna naar Club Escape voor Euro 40,- per persoon? Dat kan elke vrijdag en zaterdag. Kies je 3 gangen en geniet van het samengestelde diner. Daarna drink je een glaasje Prosecco in E-Lounge of in E-Caffé en ga je na afloop lekker uit in Escape Club. Toegang via de VIP ingang is bij de prijs inbegrepen! Het Diner arrangement vangt aan om 20.30 uur. Check:
http://escape.nl/caffe.html?show=reserveren_clubmenu
Uiteraard kan je ook bij de naastgelegen hotspot Van Rijn genieten van heerlijke gerechten, check www.vanrijnamsterdam.nl

Entree is op zaterdag vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl, www.facebook.com/escapeamsterdam en http://twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Brainwash, Reveal en Episode plus foto's, dj sets, filmpjes & line ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.
VIP arrangementen eventueel met diner:
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws