Stekker in het Park

Jesse | 4 april 2013
headlines

Na vier jaarlijkse edities gooit Stekkerfest voor de vijfde editie het roer rigoureus om, en dat gaan bezoekers van het festival terugzien in de manier waarop de programmering tot stand komt.

Vanaf nu is de naam Stekkerfest verleden tijd en gaat het festival verder als Stekker in het Park, waarvan de eerste editie dit jaar plaats heeft op 27 juli 2013, opnieuw in de prachtige Voorveldse Polder aan de rand van Utrecht. Na de editie van 2012 zochten programmeur Geurt Kersjes en Matt Didemus, helft van het duo Junior Boys, elkaar op in Kytopia en terwijl ze beiden in het studiocomplex en muzikale vrijstaat rondliepen werden de eerste contouren duidelijk: 'Waarom nodigen we niet eens allerlei artiesten hier uit om een week lang met elkaar muziek te maken?' vroegen ze zich hardop af. Het idee voor Studio Stekker was geboren.



Voor de eerste editie van de Studio Stekker zijn artiesten zoals Tim Exile, Pupkulies & Rebecca , Junior Boys, Pentatones, Lydmor, Mike Mago, T. Raumschmiere, Nuno dos Santos en Jackmate uitgenodigd om samen met een aantal muzikanten vanuit het studiocomplex Kytopia en synthesizerstudio Sonar Traffic een week lang nieuw werk te maken, kennis te delen & elkaar te inspireren. Vrijwel alle artiesten die hierboven staan komen ook terug op het festival. Daar staat Nathan Fake ook op het festivalaffiche. Andere artiesten worden in een later stadium bekend gemaakt.

Voor Studio Stekker is tijdens Stekker in het Park ruim plek gereserveerd op een speciaal hiervoor ingerichte live-stage. Een verse aftrap van de vijfde editie van het festival dus, met een nieuwe naam en een nieuw programmeringsconcept. Kaarten zijn vanaf woensdag 3 april om 12.00 uur te koop. De eerste 500 kaarten gaan voor €25,- per stuk over de toonbank. De overige 3500 kaarten kosten €29,50 per stuk en €27,50 per stuk als je er vijf of meer tegelijk besteld. Stiekem een koopje voor het fijnste festival van Utrecht midden in de zomer. Hieronder de line-up.

Nathan Fake
Pupkulies & Rebecca
T. Raumschmiere
Tim Exile
Junior Boys
Lydmor
Pentatones
Jackmate
Mike Mago
Nuno dos Santos
Pitto
Studio Stekker Live Show


Voor meer info ga je naar www.stekkerinhetpark.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws