Beterschap, Dimitri!

SusanneW | 10 april 2013
headlines


Het herstel van mixmeester Dimitri Kneppers verloopt helaas minder voorspoedig dan verwacht. Donderdag wordt hij geopereerd. Stuur een berichtje om hem een hart onder de riem te steken!
 
In februari werden we opgeschrikt door het nieuws dat Dimitri was geveld door een onbekende bacterie in zijn voet. Na een eerste operatie leek er sprake te zijn van herstel, maar nu blijkt de door de bacterie aangerichte schade in Dimitri’s onderbeen te groot voor genezing. Donderdag moet hij een onderbeenamputatie ondergaan. De Partyscene-redactie wenst Dimitri, zijn familie en zijn vrienden heel veel sterkte toe en we hopen dat hij zich heel snel beter voelt.

Boekingskantoor Barkers heeft laten weten dat Dimitri het op prijs stelt berichtjes en beterschapswensen te ontvangen. Dus dames en heren danceliefhebbers, laat deze dansvloerheld en grondlegger van de Nederlandse dancescene weten dat je meeleeft. Digitale ‘harten onder de riem’ post je op zijn Facebook Fanpage (of FB profiel). Kaarten, bloemen of andere fysieke steunbetuigingen kun je naar het kantoor van Barkers sturen.


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws