Gatecrasher

Jesse | 16 april 2013
headlines

Showtek & Bassjackers staan op Gatecrasher Amsterdam op 24 mei, opnieuw in de Escape.

Na de succesvolle kick off van Gatecrasher Global Amsterdam van afgelopen 22 maart in de Escape Club is de organisatie druk bezig geweest met de voorbereidingen voor de tweede editie. Deze tweede editie zal op 24 mei plaatsvinden. De line-up is rond en de organisatie van Gatecrasher presenteerd met trots, niemand minder dan het DJ duo Showtek als de headliner, naast Bassjackers en de resident Chris Cortez.

De Nederlandse Showtek broers Wouter en Sjoerd Janssen worden ook wel wereld heersers genoemd door overal waar ze komen hun stempel. In 2012 stonden ze op nummer 17 in de top 20 van de muziek exportproducten van Nederland. Met een nieuw concept genaamd "Crazy Collabs" deden ze een samenwerking met Hardwell. Deze track kwam al binnen een week na de release op de nummer 1 positie op Beatport. De Gatecrasher bezoekers moeten voorbereid zijn op een spetterend optreden van deze twee Nederlandse jongens met een internationale allure.

De organisatie van Gatecrasher is erg trots om nog een ander beroemd internationaal Nederlands DJ duo aan hun line-up toe te kunnen voegen; Bassjackers. De grote doorbraak kwam na de release van hun track genaamd "Mush Mush" op het label van Tiësto. Na deze succesvolle track werden ze gevraagd om een aantal remixen voor A-list artiesten te doen als Rihanna en Moby, speelde in Privilege Ibiza en toerde ze de wereld rond. De volgende edities zijn op 23 augustus 2013 en 22 november 2013 in de Escape Club in Amsterdam. Kaarten kosten 17,50 euro in de voorverkoop en 19,50 euro aan de deur.

Check ook www.gatecrasher-amsterdam.com.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws