Ultrasonic Festival

Jesse | 16 april 2013
headlines

Na de uitbundige eerste editie is het zaterdag 27 juli tijd voor het knallende vervolg van Ultrasonic Festival. De eerste namen zijn bekend.

Met je voeten in het heerlijke zandstrand van de Maarsseveense Plassen ga je los op de zomerse beats van de beste dj’s uit de scene. House, eclectic, trance, hardstyle en techno: alles komt voorbij. De organisaties achter de succesvolle concepten Crazy Sexy Cool, HardLife, Rockit, Eclectic Paradise en In Search of Sunrise hosten elk een stage. Ultrasonic Festival laat je een zomerdag lang compleet uit je plaat gaan.

richard durand

House by Crazy Sexy Cool
Het moge duidelijk zijn: de house stage wordt verzorgd door het legendarische Crazy Sexy Cool. Niemand minder dan, Quintino, Sandro Silva en Vato Gonzalez brengen je van de eerste tot de laatste minuut in extase.

Hardstyle by Hardlife
Achter Hardlife schuilt het succesvolle Dance 2 Eden dat al ruim 20 jaar hardere dancestijlen programmeert. Haar omvangrijke track record maakt Dance2Eden de perfecte host van de hardstyle area op Ultrasonic Festival. Hardstyle lovers opgelet! Het wordt dit jaar nog beter, vetter en harder. Crypsis, Tatanka en Technoboy voeren de line-up van deze keiharde stage aan.

Techno by Rockit
Een vette techno stage is dan ook een vereiste voor Ultrasonic Festival. En vet wordt het zeker! Techno by Rockit proudly presents: Joey Beltram, Surgeon, Bart Skills en Benny Rodrigues.

Eclectic by Eclectic Paradise
Achter dit paradijselijke concept zit het succesvolle Jammin Agency, verantwoordelijk voor de legendarische Supah! Dupah! en Super Sunday feesten. Bij Eclectic Paradise gaat alles in de mix en is the sky the limit. Het wordt vooral een hoop gezelligheid met veel bizarre optredens. Met The Partysquad en The Flexican & Sef wordt alles uit de kast gehaald om er een onvergetelijk spektakel van te maken.

Trance by In Search of Sunrise
Het immens populaire trance concept is door niemand minder dan Tiësto opgezet en heeft in 2010 een meer dan waardige opvolger gevonden in Richard Durand. De trance stage is met ISOS als haar host in gouden handen. Dat bewijzen de eerste namen van de line-up: Ørjan Nilsen en RAM. En ook ‘mister ISOS himself’ Richard Durand zal het water van de Maarsseveense Plassen doen trillen.

Meer info ook op www.ultrasonic.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws