Louder presents John Dahlback

frank | 17 april 2013
headlines



Al jaren in de scene, menig topproductie op zijn naam, onlangs nog een uur op Radio 538´s Dance Department en draaiend in de beste clubs en festivals over de hele wereld: John Dahlback doet zijn ding vrijdag 19 april in Escape!

Komend vanuit een familie waar bijna iedereen muziek speelt was het een kwestie van tijd voordat John zelf zijn muzikale richting vond. Na vijf succesvolle jaren het Pickadoll label te hebben gerund, begon John zijn eigen label "Mutants". Naast zijn eigen producties is John constant bezig in een zoektocht naar nieuwe producties, nieuw talent en de groei van zijn label.

John heeft verschillende nummers uitgebracht op Laidback Luke’s Mixmash, Steve Aoki’s Dim Mak, Chris Lake’s Rising, Toolroom, Spinnin’, Defected, Versuz, Big Beat, Atlantic, Universal, Ministry Of Sound en nog veel meer. Met nog veel platen die uitkomen op grote labels zal je zeker meer van John Dahlback horen in de komende jaren. Tevens heeft hij remixen gedaan vooronder andere Lady Gaga, Nicole Featuring 50 Cent, Skylar Gray, David Morales, Sneaky Soundsystem en nog vele andere.

Naast John staat Mike van Loon altijd garant voor de beter tracks op de avond en zal het Haagse talentenduo Jesse Draak & Ryan Fieret de muzikale invulling waardig opvullen.

Het belooft wat moois te worden vrijdag 19 april in de Escape aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Check het event op Facebook voor meer info en tickets. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws