Fake Blood in Luxor Live

Jesse | 23 april 2013
headlines

Fake Blood komt naar Luxor live in Arnhem. Deze artiest uit Londen mag zich tot de electro-grootheden van de wereld rekenen en komt naar ons land nu.

Met hits als 'I Think I Like it', 'Mars' en 'Fix Your Accent' heeft de Brit Fake Blood de wereld veroverd. Hij nestelde zich daarmee terecht tussen het rijtje namen van Diplo, Crookers, Vitalic en Major Lazer. Als DJ draait hij energieke, dansbare sets waar het feest vanaf spat. Zijn stijl is een soort electro waarin hij graag gebruik maakt van vrolijke samples en leuke deuntjes. Met zijn nieuwe album 'Cells' negeert Fake Blood weer vrolijk de hokjesgeest om zo tot de typische eigen sound te komen die elke plaat voor euforie op dansvloeren laat zorgen. Aanstekelijk zonder daarbij zijn credibility mee te verliezen.

Nederlandse electro-acrobaat Mike Mago staat 18 mei paraat als support met zijn eigen Boemklatsch-sound. Als frontman van het bekende Boemklatsch label weet deze man zijn publiek altijd te raken. De sterke electro, door deze man gemixt 1001 invloeden uit andere stijlen, zijn verantwoordelijk voor wilde raves en schandalige feestjes. Zijn recente release op het label van Fake Blood maakt hem des te meer de juiste man op de juiste plaats. Deze man gaat jullie alle hoeken van de zaal laten zien.

Support komt van local Jelle Ruis, die op de eerste editie als opener geboekt stond. Deze meneer heeft sindsdien behoorlijk naam gemaakt als resident van de Popupklup. Weet altijd net de juiste plaat te vinden voor het juiste moment. Het spektakel start om 23:00 uur en duurt tot diep in de nacht. Tickets kosten 15 euro in de voorverkoop.

Check ook www.luxorlive.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws