King of Clubs

frank | 24 april 2013
headlinesAanstaande maandag is het zover. Voordat prins Willem Alexander onze geliefde Beatrix van de troon stoot zal er nog een laatste Koniginnenacht en dag plaatsvinden. Daarom pakt Bungalow 8 extra groots uit met een exclusieve headliner: Jean Claude Ades.
 
Jean Claude Ades ook wel Krystal K en J.C.A. genoemd is een Electronic Dance Music producer uit Italië waar hij ook zijn jeugd doorbracht. Zijn grote doorbraak was de hit "I Begin To Wonder" in 2008 die hij samen met Dannii Minogue maakte. Na zijn doorbraak was hij niet meer te stoppen. Hij produceerde een golf aan hits en kreeg overal ter wereld een plek om zijn draaikunsten te vertonen. Momenteel is hij resident bij Ushuaïa in Ibiza. Op Koninginnenacht zal hij zijn rentree maken in de Bungalow 8, Amsterdam. 
 
Kate Elsworth is een DJ/Songwriter uit London. Ze heeft in haar carriere gewerkt met DJ/producers zoals Dirty South, Thomas Gold, en James Doman. In 2011 was haar grootte doorbraak met haar singel "Alive". En nu draait ze over de hele wereld en is ze veel bij Amnesia op Ibiza. En ook Kate Elsworth is op koninginnenacht te zien bij Bungalow 8.
 
Ook voor Carita la Niña zal deze nacht extra speciaal ingeluid worden, zij viert namelijk haar 30ste verjaardag. King of Clubs belooft een zeer excentrieke avond te worden: exclusief entertainment, de beste deejays, internationale headliners en de ongekende sfeer zal deze avond onvergetelijk maken. Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar op www.king-of-clubs.com voor slechts 10,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws