Dansen voor Dimitri

SusanneW | 25 april 2013
headlines


Als gevolg van zijn recente gezondheidsproblemen zit onze favoriete mixmeester momenteel in financieel zwaar weer. Trouw organiseert op 5 mei een benefietavond.
 

Dimitri had geen arbeidsongeschiktheidsverzekering op het moment dat hij ziek werd. Hij ontvang daarom tijdens zijn revalidatieperiode geen WW-uitkering. Het kan nog een flinke tijd duren voor hij voldoende gerevalideerd is om weer aan de slag te kunnen. Voor zelfstandige ondernemers zijn arbeidsongeschiktheidsuitkeringen erg prijzig en ze hebben een ook nog eens eigen risico-periode van een jaar. Deze onhandige constructie zorgt ervoor dat veel zzp’ers, waaronder menig artiest, niet veel aan de verzekering hebben en ‘m dus niet afsluiten. Zo ook Dimitri.
 
Om één van de grondleggers van de Nederlandse dancescene een handje te helpen bij het betalen van de vaste lasten (zodat hij zich volledig kan richten op zijn herstel), organiseert Trouw op 5 mei een benefietavond met residents van Trouw en een aantal speciale gasten. Alle opbrengsten van die avond (entrée, bar, jassen etc.) gaan naar Dimtri. Voor de speciale editie van Trouw op Zondag kun je kiezen uit de tickets/donaties van 15, 25, 50 en 100 euro. Wil je alleen een donatie doen, dan heeft Trouw een speciaal rekeningnummer opengesteld (meer info op hun website). Dimitri uit de brand helpen en tegelijkertijd ook nog eens lekker uit je dak gaan op de tunes van een all star line-up; dat lijkt ons een avondje om niet te missen!
 
Line-up:
Joost van Bellen (Rauw, Amsterdam) 
Steve Rachmad (Get Physical, Amsterdam)
Tom Trago (Voyage Direct, Amsterdam)
San Proper (Rush Hour, Amsterdam)
Melon (Ratio?, Amsterdam)
Makam (Sushitech, Amsterdam)
Boris Werner (Late Night Society, Amsterdam)
William Kouam Djoko (Late Night Society, Amsterdam)
Serge (Clone, Rotterdam)
Patrice Bäumel (Black Magic, Amsterdam)
Olaf Boswijk (Trouw, Amsterdam)
Awanto3 (Rush Hour, Amsterdam)
Aron Friedman & Eric de Man (Musclefarm, Amsterdam)
Jean Pierre Enfant (LET, Amsterdam)
Carlos Valdes & Sandrien (Soulrock, Imprint, Amsterdam)
Jasper Wolff & Maarten Mittendorff (Indigo Aera, Amsterdam)
 
Facebook Dimitri

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws