Premier Affair

frank | 1 mei 2013
headlinesEDM liefhebbers opgelet; omcirkel vrijdag 10 mei met een dikke cirkel in je agenda want tijdens deze bijzondere nieuwe avond zullen je zintuigen flink op de proef gesteld worden! Premier Affair is hét nieuwe platform van Your Republic waar EDM superstars die op dit moment flink furore maken in het buitenland centraal zullen staan. Daarnaast combineert Premier Affair de avond met binnen & buitenlands talent die op dit moment een kickstart maken. Voor beide een “Premier Affair” waarbij zij een avond in de Amsterdamse club Escape zullen headlinen.
Verwacht van Premier Affair een avond waarbij je van begin tot eind vol verbazing van de show zult genieten;  Co2 canons, LED visuals, confetti shooters en heel, héél veel show!
 
Premier Affair presents: DYRO
Met de snelheid van een Ferrari is de carrière van Dyro in 2011 van start gegaan. Nadat zijn muziek werd opgepikt door zijn persoonlijke held Hardwell, ging alles nog sneller! Inmiddels is zijn carrière niet meer te stoppen, en heeft Dyro meerdere releases op het Revealed label van Hardwell op zijn naam staan, een collaboratie met Bassjackers op zak, een eigen podcast, support van Tiesto, en wereldwijde boekingen.
Daarmee is Dyro dus een absolute headliner voor de première van Premier Affair! Naast de gevestigde namen is Premier Affair een platform waar jong EDM talent kan opbloeien. Talenten die zichzelf hebben bewezen bij REVEAL, de donderdag avond in Escape, maken nu ook hun debuut op Premier Affair. Ze weten feilloos wat het publiek wilt, en weten bij iedereen de juiste snaar te raken. Daarnaast organiseert Premier Affair ook een DJ Contest. Via http:///www.premieraffair.nl kan er geluisterd worden naar ingezonden mixtapes, en gestemd worden. De uiteindelijk winnaar zal op vrijdag 10 mei in Escape draaien.
 
Premier club – Escape Amsterdam
De Amsterdamse Escape op het Rembrandtplein is al 27 jaar leading in de Nederlandse house scene, en ver daarbuiten. Met een imposante rij artiesten welke elk jaar weer de club aandoen, is de club nationaal en internationaal steevast Amsterdams bekendste hotspot. Verwacht heel veel show, een imposant licht en geluids systeem, 150m2 indoor LED, Co2 shooters, confetti’s en heel veel “wow” momenten!
 
Premier Affair Tickets
De voorverkoop is begonnen; en is meteen al razend van start gegaan! Haal je tickets (€12,- ex.fee) snel via tickets.your-republic.com of bij een van de Free Record Shops in Nederland. VIP tafels (groepen van 4) zijn te reserveren via tableservice@your-republic.com
De laatste kaarten worden gereserveerd voor deurverkoop. De deuren van Escape zijn geopend van 23:00 uur tot 05:00 uur, ID is verplicht dus zorg dat je deze bij je hebt. Meer info & updates vind je op PremierAffair.nl of www.facebook.com/PremierAffair

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws