Escape: spring is in the air!

frank | 1 mei 2013
headlinesDe lente is nu echt begonnen! T-shirtjes en rokjes kunnen weer uit de kast en Escape heeft daarom een zwoel programma voor je in mei met o.a. Dennis Ruyer (538 Dance Department) bij Brainwash en ook Reveal pakt weer elke donderdag uit op de populairste studentenavond van Amsterdam. Spring is in the air!

Raymundo’s lente mix is uit
Escape resident DJ Raymundo heeft de lente in zijn bol en heeft daarom een nieuwe mix online! Check hem hier:  https://soundcloud.com/djraymundo/dj-raymundo-spring-013-1

Brainwash
Mei wordt afgetrapt met mister Dance Department: Dennis Ruyer! Samen met Raymundo, MC Choral en Saxy Mr S op de sax wordt het een avond vol Ibiza vibes! Martino Rosso host Escape deLux deze avond met de beste urban & eclectic sounds. Op 11 mei is het Brainwash resident night met Raymundo vs Frederik Abas. Costar en Miss Bunty vergezellen de heren in de booth en Danney Canova doet zijn eclectic ding in Escape deLux. Zaterdag 18 mij is Roul & Doors in het huis! Check hier hun live set op Slam FM: https://soundcloud.com/roul-and-doors/roul-and-doors-slam-fm-de  Samen met Raymundo, Saxy Mr S, MC Marboo en Danney Canova wordt dit een knaller! De Brainwash maand wordt op zaterdag 25 mei afgesloten met Brian Chundro & Santos die op uitnodiging van Raymundo Escape komen rocken. Miss Bunty verzorgt de vocalen, Danney de deLux zaal en VJ Joury is er zoals elke week bij om zijn vetste visuals op de 100m2 LED schermen te knallen!

Reveal: dé studentenparty van Amsterdam
Reveal is dé wekelijkse studentenparty van Amsterdam! Resident Marc Benjamin heeft net een lente mix online gezet: https://soundcloud.com/revealescape Elke donderdag kan je met je studentenpas gratis naar binnen en een biertje is slechts 2,-. Kortom je weet waar je moet zijn om je weekend goed te beginnen!

Escape live
Ben je een keer een weekendje thuis maar wil je toch zien wat er in Escape gebeurt? Check dan de livestream op www.escapelive.nl

Diner & Dance
Lekker dineren in Escape Caffé en daarna naar Club Escape voor Euro 40,- per persoon? Dat kan elke vrijdag en zaterdag. Kies je 3 gangen en geniet van het samengestelde diner. Daarna drink je een glaasje Prosecco in E-Lounge of in E-Caffé en ga je na afloop lekker uit in Escape Club. Toegang via de VIP ingang is bij de prijs inbegrepen! Het Diner arrangement vangt aan om 20.30 uur. Check:
http://escape.nl/caffe.html?show=reserveren_clubmenu Uiteraard kan je ook bij de naastgelegen hotspot Van Rijn genieten van heerlijke gerechten, check www.vanrijnamsterdam.nl

Entree is op zaterdag vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl, www.facebook.com/escapeamsterdam en http://twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Brainwash, Reveal en Episode plus foto's, dj sets, filmpjes & line ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.
VIP arrangementen eventueel met diner:
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws