Dimitri bedankt fans

SusanneW | 3 mei 2013
headlines


Via Facebook heeft Dimitri Kneppers laten weten dat zijn operatie voorspoedig is verlopen en dat hij het ziekenhuis heeft verlaten.
 


Dimitri bedankte iedereen die hem een hart onder de riem heeft gestoken en is blij met het initiatief van Trouw rond de benefietavond op 5 mei. Zelf is hij inmiddels uit het ziekenhuis ontslagen. Op korte termijn zal hij aan de slag gaan met zijn herstel in het revalidatiecentrum (lees hier zijn hele bericht). Het personeel van Trouw, veel residents en ook collega-veteranen van Dimitri werken zondag allemaal belangeloos mee aan het benefiet, nu de mixmeester door zijn gezondheidsproblemen ook nog in de financiële problemen dreigt te raken (info en tickets).
 
Naar aanleiding van Dimitri’s situatie lieten de collega’s van DJ Broadcast deze week weten, dat zij samen met Indie Support en Trouw-manager Kim Tuin in gesprek zijn gegaan met verzekeringsmaatschappij De Amersfoortse. Na overleg kon een speciaal pakket voor de dj-beroepsgroep worden samengesteld. Met de nieuwe verzekering ontvangen dj’s een periodieke uitkering bij ziekte of invaliditeit als ze (tijdelijk) niet in staat zijn om hun beroep uit te oefenen. Hoe groter het aantal dj’s dat zich aanmeldt, hoe meer korting wordt gegeven op de maandelijkse bijdrage. De verzekering wordt op zondag 5 mei gepresenteerd in Trouw. Informatie is op te vragen via info@indiesupport.nl en op vrijdag 17 mei wordt tussen 16.00u en 18.00u op het kantoor van DJBroadcast een infomiddag georganiseerd.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws