Vanavond RODnacht in Trouw

frank | 8 mei 2013
headlinesNa vier uitverkochte edities in Rotterdam probeert het ‘kindje’ van Benny Rodrigues’ techno alter ego ROD het nu ook in onze hoofdstad. En niet zomaar ergens in Amsterdam, maar in de inmiddels legendarische Trouw!
 
De voormalige krantenfabriek behoort met haar industriële, maar warme karakter al jaren tot één van Benny’s favoriete clubs. Tel daar een loepzuiver Funktion-One geluidssysteem en een fijn muzikaal publiek bij op en dan mag het geen verrassing meer heten dat Trouw het perfecte decor is voor ROD’s genadeloze technogeweld.
 
Met releases op Adam Beyer’s Drumcode Records en Chris Liebing’s CLR Recordings tot aan remixes voor Carl Craig (Planet E) en Slam (Soma) op zijn naam, kunnen we stellen dat het met ROD’s technogeweld wel goed zit. Ook qua optredens zit de 30-jarige Rotterdammer niet stil. Zo vindt het eerstvolgende ROD optreden na RODnacht plaats in de beruchte Berghain. Samen met Ben Klock, DVS1, Trevino en Mike Huckaby zal ROD aanstaande zaterdag de Klockworks eer verdedigen, het label van Ben Klock waar ROD in 2010 met ‘Malmok’ op debuteerde en binnenkort weer een nieuwe release voor zal verzorgen. Binnen een tijdsbestek van drie dagen in twee van de tofste clubs ter wereld staan is niet voor veel artiesten weggelegd, maar met ROD’s grote variatie binnen het technogeluid is dat een bijltje waar Benny RODrigues prima mee kan hakken.
 
Want ook in Trouw betekent RODnacht een ‘ROD All Night Long’ set en kun je dus wederom minimaal zeven uur lang genieten van al het moois wat het hedendaagse technolandschap te bieden heeft. Van diepe en gelaagde Dub geïnspireerde soundscapes tot aan het stevige Birmingham geluid, van hypnotiserende Acid tot aan de minimale triptechno variant, en via Chicago booty naar Detroit met een flinke tussenstop in het zo omvangrijke Berlijnse technogeluid. ROD’s langste RODnacht set tot nu toe duurde maar liefst acht uur lang, maar met Trouw’s veelgeprezen 24-uurs vergunning zou dat record zomaar eens verbroken kunnen worden.
 
Trouw Amsterdam get ready, want woensdag (dag voor Hemelvaart) is gehaktdag! 
 
Line-up: (ROD All Night Long)
Datum: Woensdag 8 Mei 2013
Locatie: Trouw (Wibautstraat, Amsterdam)
Tijd: 23.00- ?
Vvk: 13,- ex fee / Deur: 15,- / Trouwe Honden: 10,- // 8,- voor middernacht.

Tickets
V
oorpret

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws