Overdreven Festival

Jesse | 9 mei 2013
headlines

Op 22 juni, de eerste dag van de zomer, zal het Overdreven Festival haar apotheose beleven in Overvecht.

Het festival wordt voortgebracht door een omvangrijk netwerk van verschillende kunstenaars, vormgevers en muzikanten. Ook wordt op het gebied van media en eventmanagement hulp ingeroepen van Utrechtse studenten. Met een combinatie van professionals en vrijwilligers wordt gestreefd naar kruisbestuiving en talentontwikkeling.

Buiten dat het festival zal overlopen van muziek en creativiteit, is er de boodschap: 'Totaal Lokaal'. Dat betekent dat er wordt gestreefd om alles wat je op het festival tegenkomt, uit Overvecht en omstreken te halen. Doordat alles Totaal Lokaal is georiënteerd zijn niet alleen de artiesten, maar ook de ondernemers uit de wijk aanwezig. De acts, aankleding, kunstenaars, heerlijke biologische hapjes en drankjes, beveiliging, materieel en zelfs het bier komt uit Utrecht! Dit lokale karakter zorgde vorig jaar al voor een warme sfeer.

Op twee overdreven podia staan 22 juni onder andere de Utrechtse helden Mike Mago, La Corneille, Double G, Nuno dos Santos en Let's go Eskimo. Half mei zal de rest van de line-up bekend worden gemaakt. Deze editie zullen er o.a. flamingo's, glas in lood en vliegende schotels van de commode worden gehaald. Dansen & springen is oké dus gaan ze dit jaar tot later door, omdat het tenslotte langer licht is.

Check ook www.overdreven-festival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws