Gratis festival zondag

frank | 9 mei 2013
headlinesAanstaande Moederdag zondag 12 mei wordt tijdens het Amsterdamse Bos Festival volop de lente gevierd. In een woest aantrekkelijk programma komen alle kwaliteiten van het mooiste bos van Amsterdam aan bod. Ook festivalorganisatoren A Day At The Park, Loveland Events en Dekmantel doen een duit in het zakje.
 
Om de start van het nieuwe seizoen in het Amsterdamse Bos te vieren, vindt op zondag 12 mei het Amsterdamse Bos Festival plaats met een programma voor de hele familie.
 
"Drie festivals die tussen het groen plaatsvinden zijn A Day At The Park, 909 en Dekmantel Festival. Samen maken wij van de gelegenheid gebruik om onze liefde voor muziek op de bezoekers over te brengen. Van 12:00 uur tot 20:00 uur is het op de Grote Speelweide tijd voor muziek en dans. De dag wordt om 12:00 uur afgetrapt met Hotmamahot. Een leuke workshop voor de kleinsten onder ons. Om 13:00 uur is het tijd voor twee uur lang muziek van Kidz DJ. In een interactieve show komen speciale kinderhits voorbij en is het tijd voor het kroost om de dansschoenen aan te trekken."
 
Van 15:00 uur tot 20:00 uur geven de organisatoren Frenk Wiersma (A Day At The Park), Marnix Bal (Loveland Events) en Casper Tielrooij (Dekmantel) als gelegenheidstrio Amsterdamse Bos Soundsystem een eenmalig optreden.
 
Het Amsterdamse Bos Festival is helemaal gratis.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws