Fresh House Top 1000

frank | 15 mei 2013
headlines

De stemmen zijn geteld, de lijst is samengesteld en de DJ’s hebben er zin in. Fresh FM start vrijdag, 17 mei, 10:00 uur met het uitzenden van de Fresh House Top 1000 editie 2013! In 82 uur radio telt Fresh FM terug van de nummer 1000 naar de nummer 1 house plaat aller tijden. Cancel dus al je afspraken, want dit pinksterweekend, vrijdag 17 mei tot en met maandag 20 mei hoor je de 1000 beste houseplaten op Fresh FM.
 
Van vrijdagochtend tot en met maandagavond zal Fresh FM voor de vierde keer volledig in het teken staan van de muziek die een muzikale revolutie teweeg bracht en het uitgaansleven voor altijd veranderde. Naast de 1000 beste houseplaten besteed de zender het pinksterweekend namelijk ook veel aandacht aan het ontstaan van de housemuziek, de eerste feesten, de opkomst van de festivals en de favoriete muziek van bekende dj's en producers. De afgelopen jaren heeft Fresh FM hiervoor meer dan 100 Nederlandse en buitenlandse producers, organisatoren en dj's, gesproken.
 
Afgelopen maand konden luisteraars via de website van radio Fresh FM, stemmen op hun favoriete classics. Dat is ook dit jaar weer massaal gedaan. Het heeft een mooie, gevarieerde lijst opgeleverd. Nummer 1000 is te horen op vrijdagochtend, 17 mei, om 10.00 uur. Op maandagavond, 20.00 uur, zendt de zender de nummer 1 uit. Zal dit voor de vierde maal Underworld met Born Slippy zijn? Luister dan het hele pinksterweekend naar Fresh FM.
 
Voor de luisteraars die niet stil kunnen zitten dit weekend, organiseert Fresh FM tijdens de Fresh House Top 1000 een groot classicsevenement in de Melkweg in Amsterdam. Zondag 19 mei met dj's uit de bekende, grote clubs van weleer. In de line up staan onder andere Erick E (Roxy), Marcello (IT), Remy (Silly Simphonies), ISIS (Roxy) en DJ Jurgen (Escape). Voor meer informatie check je www.fresh.fm.
 
Fresh is trots op het feit dat het Engelse bedrijf Numatic International voor de derde maal hoofdsponsor is geworden van dit radio-evenement. Door deze samenwerking wordt de internationale allure van het programma opnieuw bevestigd. Het programma heet daarom voluit ‘De House Top 1000 powered by Henry from Numatic’.
 
Fresh FM is in de Randstad te ontvangen via 95.6 (Haaglanden), 95.7 (Groot Amsterdam), 95.9 (Haarlemmermeer) en 103.4 FM (Utrecht). Ook via internet is Fresh FM te beluisteren door middel van de diverse livestreams op www.fresh.fm.


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws