Op Dreef Festival

Jesse | 16 mei 2013
headlines

De kaarten voor het nieuwe 'Op Dreef Festival' gaan erg hard. Het festival is een kleinschalig, intiem buitenfeestje voor mensen uit Roermond en omstreken.

Opkomend talent uit de buurt en gevestigde orde van Nederlandse bodem zijn te horen op zaterdag 25 mei op de Kop van Hatenboer in Roermond. Op Dreef Festival vindt dit jaar voor het eerst plaats. Het terrein van de kop Hatenboer is Roermond is een knus, groen terrein omgeven door water met muziek en gezelligheid. Het festival is kleinschalig en intiem en zal de meeste van ons doen denken aan een uit de hand gelopen tuinfeestje. Fruitkistjes, bloemenperkjes, gekleurde waslijnen en vooral een heleboel tuinkabouters. De organisatie verwacht vooral mensen vanuit de buurt en omstreken, waardoor het een gezellig 'ons-kent-ons-feestje' verwacht te worden.

De gevarieerde line-up met artiesten uit Limburg en de rest van Nederland is al een tijdje bekend. DJ's als Egbert, Puresang, FeestDJRuud, Guerilla Speakerz, Remy, maar ook de mede-organisatoren 'StickyFingers' zullen een plaatje draaien. Onlangs meldde de organisatie het heugelijke nieuws dat ook Skitzofrenix aan de line-up is toegevoegd. Skitzofrenix is een DJ-producer met liefde voor lekkere bass sounds, bekend van zijn remixes voor onder andere Laidback Luke, Sidney Samson, Don Diablo en Gregor Salto.

Meer info op www.opdreeffestival.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws