Bla Bla gaat op vakantie

frank | 22 mei 2013
headlines

Het mooie weer laat lang op zich wachten maar de zomer is in aantocht en dat betekent dat Bla Bla op vakantie gaat. Vrijdag 25 mei is de laatste editie van dit seizoen na een aantal dikke edities. Zo passeerden er bekende, Andrea Oliva en Paco Osuna maar ook veel nieuwe artiesten de revue: Hector Couto, Idriss D, Marcus Kraushaar en Livio & Roby.
 
Voor de afsluiting van dit seizoen is er extra aandacht besteed aan het licht in de grote zaal van Studio80. Er komt een speciale LED show die ondersteund gaat worden door een fijne Daniel en Juan Sanchez all nighter.
 
Daniel Sanchez de globetrotter is veel in het buitenland en wanneer hij dit niet is spendeert hij zijn tijd in de studio. Dit betekent dat we hem deze zomer minder vaak in het land zullen tegen komen. Maar omdat zijn hart hier in Amsterdam ligt heeft hij er  super veel zin om deze laatste editie van het seizoen knallend te laten eindigen. 
 
Zijn broer Juan Sanchez, beter bekend van zijn Format avonden in de Air is eveneens lekker bezig. Naast zijn stage op het succesvolle Open Air binnenkort is hij deze zomer op talloze festivals door het land te horen. Naast zijn optredens lopen zijn releases ook lekker door. Hij is momenteel bezig met een remix voor Wende Snijders samen met Apparat een bijzondere samenwerking en dus eentje waar we allen naar uit kijken.
 
De twee broers zijn deze dag aan het touren door het land samen. Ze sluiten de nacht af in Studio 80. Tijdens een voorgaande editie hebben de twee bewezen lekker te pompen samen wat zich resulteerde in 1 grote Spaanse fiesta. Dit is slechts een voorbode op wat wij deze avond van hun kunnen verwachten. De Support act van de avond is Pascal Benjamin. Deze jonge rude boy is lekker aan het knallen, zowel op het gebied van produceren als met zijn gigs. Hij gaat in juni op de Bla Bla summer sampler een track releasen waar je absoluut naar uit moet kijken. Na een aantal volle avonden in de 80 en Queensday heeft Pascal bewezen een waar talent te zijn waar we in de toekomst nog veel van zullen horen.
 
Bla Bla is weer bij jullie terug in september, tot dan en geniet van het festival seizoen!
 
Entree 12,50 en de eerste 100 tickets  voor 00:00 5 euro, check blablamusic.com/tickets

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws