Extrawelt terug in Amsterdam en Utrecht

Jesse | 23 mei 2013
headlines

24 en 25 mei zullen de Studio 80 en Club Poema het toneel zijn van de progressieve en minimale techno waar Extrawelt voor staat.

Na een onvergetelijke avond in de Utrechtse Jaarbeurs december vorig jaar, keren Twee elektronische ras-entertainers 25 mei terug naar Utrecht. Dit keer om de Poema te vullen met hun rauwe producties vol extase. Om de Amsterdammers niet uit te sluiten heeft Evotions het Duitse tweetal uitgenodigd om de dag ervoor in Amsterdam op de koffie te komen in de altijd gezellige Studio 80. Naast Extrawelt zullen de avonden vormgegeven worden door Taras van de Voorde, Frenk Wiersma, Satori, PONY, Zwaan en Jan van der Lugt.

De live-set van Extrawelt zal omringt zijn door acts van topniveau. Frenk Wiersma zal zijn altijd rollende en diepe geluid ten gehore brengen om het publiek goed warm te draaien voor het iets heftigere Extrawelt. Satori zal -eigenzinnig en diep muzikaal als altijd- perfect aansluiten op de sound van Extrawelt. Wellicht laat hij iets horen van zijn nieuwe album dat binnenkort uit komt. Verder zal de 2e zaal ingevuld worden door de jonge DJ en producer Zwaan en opkomend talent Jan van der Lugt.

Ook deze avond liegen de artiesten rondom Extrawelt er niet om. Niemand minder dan Taras van de Voorde en PONY zullen je meenemen op een muzikale tour door de Poema. Taras van de Voorde is erg lekker bezig met zijn nieuwe EP 'Manila/Hong Kong' welke gereleased is op EC records en gesupport wordt door grootheden als Laurent Garnier en Gregor Tresher. Ook PONY maakt stappen, met hun eerste release samen met Karmon leggen ze de lat opmerkelijk hoog. Dit alles bij elkaar staat garant voor weer een kwalitatieve avond! Verwacht lange sets, kwaliteitsmuziek en liefhebbers!

Meer info op www.evotions.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws