Taras van de Voorde invites...

frank | 24 mei 2013
headlinesHet was een kwestie van tijd voordat Taras van de Voorde met een eigen clubavond zou komen. De Rotterdammer presenteert vrijdag 7 juni een gloednieuwe avond in de Toffler, ondubbelzinnig getiteld Taras van de Voorde invites... Want naast een ronkende set van de beste man zelf staan er ook wat bijzondere gasten op het program, niemand minder dan de boys van Dirt Crew én hun minstens zo hard rockende labelgenoot Last Mood -je kunt je feest slechter beginnen.
 
Het is eigenlijk de logische volgende stap voor Van de Voorde. Na een paar jaar furore te hebben gemaakt als rijzende ster van de Rotterdamse technoscene -we noemen hits als The Game, Skylime, 1998 en de onlangs verschenen EP Manila/Hong Kong- is het simpelweg hoog tijd dat hij een eigen clubavond brengt. Uiteraard midden in zijn thuishaven, de populaire, letterlijk ondergrondse club Toffler past helemaal bij de sound die Taras voor dit feest in gedachten heeft.
 
Taras van de Voorde invites... maakt zo een ijzersterk debuut met Dirt Crew! Officieel een Duits duo, maar met Break 3000 in de gelederen ook een deels Hollandse aangelegenheid. Hoe dan ook, Dirt Crew wordt al jaren geprezen in binnen- en buitenland. Zowel de crew zelf als het gelijknamige label staan garant voor dansmuziek met brede blik, van solide techno naar nu-disco en deephouse, en tracks zoals Detroit Swindle en Waze & Odessey die beiden faam maakten op de Internationale dansvloeren. Een grote naam in de scene die eigenlijk veel te weinig in Nederland valt te bewonderen -vrijdag 7 juni komt daar verandering in.
 
De heren nemen bovendien één van hun meest aanstormende acts mee: Last Mood. Afkomstig uit Rotterdam, maar opererend vanuit Londen brengt deze man een oerdegelijke technoset. Over grenzeloos feesten gesproken, Last Mood gaat ongetwijfeld het debuut van Taras van de Voorde invites... van toepasselijke dansvloergekte voorzien.
 
Taras van de Voorde invites...
Vrijdag 7 juni - 0.00 tot 06.00 uur
Tickets: 10,- aan de deur
Line-up: Dirt Crew, Last Mood, Taras van de Voorde
www.facebook.com/events/489805977740329/
www.tarasvandevoorde.com

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws