ReLuped: gratis feest & muziek!

frank | 31 mei 2013
headlinesReLuped geeft een nieuwe combinatie van twee cadeaus aan zijn bezoeker: muziek om te downloaden EN het feest is vrij toegankelijk, tijd voor een uitgaansrevolutie!

Bestaande house en disco worden door Lupe geëdit tot nieuwe muziek voor de toekomst. Per editie wordt de nieuwe re-edit en de downloadlink ervan gepubliceerd op zijn facebook page. In bar Ludwig kan men het feest bezoeken via een gastenlijst. Deze locatie middenin het centrum van Amsterdam is onlangs verbouwd en voorzien van een nieuw geluidssysteem waardoor de bezoekervaring zowel die van een bar als die van een club is.

Voor de editie van 21 juni nodigt Lupe dj/producer Riptide uit, de Nederlandse nudisco held die ook een re-edit voor dit event zal produceren. MC Miss Bunty behoeft geen nadere introductie. Zij en Lupe werken al vaak samen in de dj-booth en delen een liefde voor disco. Voor het vieren van verjaardagen is ReLuped ook een handige uitkomst wanneer men vrienden kan uit nodigen naar een feest zonder entreeprijs.

Op de facebookpagina is ReLuped te volgen:
- de event pagina waar men zich kan opgeven voor de gastenlijst
- de downloadlink voor de re-edit
- nieuws over muziek en de geplande gastartiest(en)

ReLuped
Vrijdag 21 juni 2013
Ludwig, Reguliersdwarsstraat 37, Amsterdam

Line-up: Lupe Riptide, Miss Bunty 

Tijden: 22:00 - 03:00

Entrée: aanmelden op de event page bij https://www.facebook.com/lupemusic
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws