Putsch is terug!

frank | 10 juni 2013
headlinesNa een geslaagde terugkeer van Putsch in april kon een tweede editie niet uitblijven. Herr Arter nodigt deze keer opnieuw fris talent en een stel interessante DJ’s en producers uit die er samen een mooi feest van gaan maken daarop de zevende verdieping!
Van 2005 tot 2008 organiseerde Herr Arter samen met Eva Maria en de Pick up Club diverse underground warehouseparties in de ITW loods op het NDSM terrein in Amsterdam Noord. Grote namen als Matthias Kaden, Onur Ozer en Claude von Stroke draaiden de plaatjes samen met Amsterdammers als Carlos Valdes, Lauhaus en Sandrien. In 2007 won de organisatie zelfs een Gouden Kabouter Award voor beste nieuwe organisatie! 

Anno 2013 heeft Herr Arter zich volledig op muziek produceren gericht en onlangs enkele EP’s uitgebracht bij het New Yorkse label SoHo Beats. En aangezien de releaseparty een groot succes was is er een nieuwe editie van Putsch op zaterdag 22 juni bij Canvas in Amsterdam!
De avond wordt geopend door de Haarlemse CloudRiders, een duo uit Haarlem dat in de afgelopen jaren veelvuldig samen heeft gedraaid en houdt van obscure Franse disco tot diepe house met een uitstapjes naar techhouse of electro. Heb je een track in een set van deze jongens nooit ergens anders gehoord? Dan kan hij zomaar uit hun eigen studio komen.  Hou https://soundcloud.com/user55978 in de gaten!
Hierna zullen Pep, David Reinhart en Her Arter back2back2back gaan! Pep is naast producer ook organisator van warehouseparties en dus perfect geknipt voor Putsch! Deze eigenzinnige DJ runt daarnaast een eigen label, check www.redevice.com en https://soundcloud.com/deepep

David Reinhart’s muzikale roots liggen bij de platen van DJ Sneak, Derrick Carter en Maurizio. Hij is dus vooral fan van de diepere kanten van techno en heeft dit al meerdere malen laten horen in clubs als Studio 80 en Club der Visionaire in Berlijn. https://soundcloud.com/dreinhart is zijn Soundcloud!

Herr Arter was naast het gezicht van Putsch ook een beruchte resident van de Electronation crew. Vaak te horen op feesten als Awakenings waar hij zijn brede interesse in muziek liet horen, van italo tot Chicago en Detroit techno. Tegenwoordig druk met produceren, volg zijn pagina: https://soundcloud.com/herr_arter

Putsch @ Canvas
Zaterdag 22 juni 2013
Canvas op de 7e
Volkskrantgebouw, 7e verdieping
Wibautstraat 150
1091GR Amsterdam
Tijd: 22.00 – 03.00
Line up: Herr Arter, Pep, David Reinhart, Cloudriders
Tickets 7 euro via via www.canvas7.nl of aan de deur
www.facebook.com/Canvasopde7e
Event: https://www.facebook.com/events/199471706843340/


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws