Escape in juni: Ibiza in the house!

frank | 10 juni 2013
headlinesWaarom nog naar Ibiza waar de drankjes peperduur zijn? De Ibiza experience heb je ook in hartje Amsterdam waar top DJ’s elk weekend de sterren van de EDM hemel draaien! Deze maand o.a. Firebeatz en Rene Amesz (Stealth)! En op donderdag bij Reveal is je biertje slechts 2,- euro dus tel uit je winst.

Raymundo’s houseclassics mix
Escape resident DJ Raymundo draait al aardig wat jaartjes mee en is opgegroeid met house. Deze platen kunnen nu als ware classics bestempeld worden! Check zijn mix die je even terug neemt in de tijd: https://soundcloud.com/djraymundo/dj-raymundo-testament-of-3

Brainwash
Resident Raymundo begint 1 juni meteen goed met een 6 uurs set! Dat is deze house held wel toevertrouwd. Samen met Miss Bunty en Saxy Mr S op de sax wordt het een avond vol Ibiza vibes! Danney Canova host Escape deLux deze avond met de beste urban & eclectic sounds. Op 8 juni is het Brainwash resident night met Raymundo vs Frederik Abas. Costar en MC Choral vergezellen de heren in de booth en Martino Rosso doet zijn eclectic ding in Escape deLux.

Zaterdag 15 juni bouw Raymundo een feestje met Royal Mike en Guilliano. MC Vika Kova en Saxy Mr S op de sax vullen deze drie DJ’s goed aan terwijl Danney Canova lekker breed draait in Escape deLux. Roger Sanchez’ protegé en Stealth labelmaatje Rene Amesz komt 22 juni draaien en Damen met Costar en Raymundo wordt het knallen! Danney host deLux. De maand wordt afgesloten met Firebeatz! Check hun klapper Ahw Yeah hier: http://www.youtube.com/watch?v=glAqlann_Uc Raymundo, MC Marboo en Danney zijn ook van de partij en VJ Joury is er zoals elke week bij om zijn vetste visuals op de 100m2 LED schermen te knallen!

Reveal: dé studentenparty van Amsterdam
Reveal is dé wekelijkse studentenparty van Amsterdam! Resident Marc Benjamin heeft onlangs een lente mix online gezet: https://soundcloud.com/revealescape Elke donderdag kan je met je studentenpas gratis naar binnen en een biertje is slechts 2,-. Kortom je weet waar je moet zijn om je weekend goed te beginnen!

Escape live
Ben je een keer een weekendje thuis maar wil je toch zien wat er in Escape gebeurt? Check dan de livestream op www.escapelive.nl

Diner & Dance
Lekker dineren in Escape Caffé en daarna naar Club Escape voor Euro 40,- per persoon? Dat kan elke vrijdag en zaterdag. Kies je 3 gangen en geniet van het samengestelde diner. Daarna drink je een glaasje Prosecco in E-Lounge of in E-Caffé en ga je na afloop lekker uit in Escape Club. Toegang via de VIP ingang is bij de prijs inbegrepen! Het Diner arrangement vangt aan om 20.30 uur. Check:
http://escape.nl/caffe.html?show=reserveren_clubmenu

Van Rijn
Uiteraard kan je ook bij de naastgelegen hotspot Van Rijn genieten van heerlijke gerechten, check www.vanrijnamsterdam.nl

Entree is op zaterdag vanaf 21 jaar en ouder. Op www.escape.nl, www.facebook.com/escapeamsterdam en http://twitter.com/escapeamsterdam vind je meer informatie over Brainwash, Reveal en Episode plus foto's, dj sets, filmpjes & line ups. Als je meer wilt dan een gewoon bezoek aan Escape en een eigen tafel in de VIP-ruimtes dan kun je een VIP arrangement boeken. Voor 300 euro (4 personen) of 400 euro (6 personen) krijg je dan versnelde entree middels de VIP ingang, een tafel voor respectievelijk vier of zes personen, een fles Champagne of een fles sterke drank naar keuze met acht softdrinks / vijf Red Bulls en een persoonlijke Escape bediende die de hele avond voor je zal zorgen.
VIP arrangementen eventueel met diner:
• VIP Main Stage (podium)
• VIP Main Floor (zaal), ook exclusief beschikbaar voor grotere groepen, neem contact op.
• VIP Top Floor (Escape deLux – eclectic).

Neem voor meer info contact op met vip@escape.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws