Thirties - The Summer Edition op zaterdag 22 juni op landgoed Duinlust

frank | 10 juni 2013
headlinesKinderen, trouwen, carrière maken: dertigers hebben het druk! Graag gaan ze net als vroeger nog eens uit met vrienden maar meestal blijft het bij een etentje of een borrel. Want je voelt je op deze leeftijd niet meer echt op je gemak in de lokale discotheek tussen de jongeren die ook nog eens doorgaan tot diep in de vroege ochtend. Daarom is er sinds vorig jaar Thirties!

Organisator Frank Böhm is zelf een dertiger en weet dus wat de doelgroep zoekt: “Met een tweeling en een eigen bedrijf is het druk waardoor je vaak weinig tijd overhoudt voor de leuke dingen. Daarom heb ik vorig jaar Thirties bedacht: even een avond ouderwets stappen met je vriend(in) en vrienden, maar dan wel tussen leeftijdsgenoten. Ik wil deze doelgroep een bijzondere avond bieden die hun verwachtingen overtreft. Op exclusieve locaties, met goede muziek plus extra service zoals een gratis welkomstdrankje en BOB service. De deuren openen al om 21.00 zodat je om 02.00 met een smile weer naar huis kan! Zo heb je ook nog wat aan je zondag.”

Na de twee uitverkochte edities in Elswout en de Jopenkerk dit jaar strijkt het event op zaterdag 22 juni net als vorig jaar neer op een zeer bijzondere locatie: het schitterende landgoed Duinlust in Overveen. Wat kan je verwachten op één van de mooiste plekjes van Zuid Kennemerland, gelegen tussen de duinen en het bos?

Pluspunten van Thirties – The Summer Edition op een rij
- je begint met gratis parkeren, garderobe en een heerlijk glas champagne van La Premiere Bulle Nr 1
- een disco & 80s zaal met DJ's Mike van Loon en Brad Tipp: van de Jacksons tot Madonna
- een dance/house zaal met DJ's Davinci, Juvanice & FlexyFrank: van Robin S tot Rihanna
- een heerlijke champagne & cocktailbar
- meerdere plekken om even uit te rusten
- in de week na afloop maak je kans op mooie prijzen met de code op je entreeticket. Winnende codes worden via facebook.com/thirties bekend gemaakt

Gratis mix: muziek van toen tot nu
DJ Juvanice heeft een speciale mix gemaakt voor Thirties die een mooie doorsnede is van de zalen: van disco tot 80s en van oude tot nieuwe house, alles komt voorbij! Check hem hier: https://soundcloud.com/juvanice/thirties-the-summer-edition

Kortom genieten van een ondergaande zon op een exclusief landgoed, onder het genot van een heerlijke cocktail en omringd door hertjes. En erna één van de drie dansvloeren op! Eén bezoeker beschreef het Thirties gevoel als volgt: “Precies het feest dat je verwacht als 30 plusser! Stijlvol uit je dak kunnen gaan op een top locatie! Dit is wat Haarlem nog miste voor de dertigers. Wij kijken nu al uit naar de volgende editie!”
Via www.facebook.com/thirties word je op de hoogte gehouden, kan je foto’s en video’s van de vorige edities bekijken en je tickets verkrijgen. Bij elk ticket zijn garderobe, parkeren, loterij en een glas champagne inbegrepen. De dresscode luidt casual chique, dus geen gala maar wel stijlvol.

De earlybird tickets zijn uitverkocht en er zal hoogstwaarschijnlijk geen deurverkoop zijn dus koop snel je kaartje hier!

Thirties – The Summer Edition
Zaterdag 22 juni 2013
Duinlust, Duinlustweg 16,2051 AA Overveen
Tijd: 21.00 – 02.00
Entree: 25,- inclusief glas champagne, parkeren, garderobe en VIP loterij
Publiek: 25-40 jaar (smokkelen mag!)
Twee danszalen: disco/80s, dance/house
DJ’s: Mike van Loon, DaVinci, Brad Tipp, Juvanice en FlexyFrank
Laatste info: www.facebook.com/thirties
Ticketlink
Thirties wordt georganiseerd door www.flexcited.com
Heb je geen BOB maar wil je toch in je eigen auto naar huis worden gereden?  Mail dan ronald@rentabob.nl met als onderwerp Thirties!
Taxi Adriaan biedt 20% korting op de rit naar en van Thirties: bel 023-5400400


 
 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws