Armin van Buuren live in Madison Square Garden in New York

Giancarlo Idili | 4 januari 2013
headlines


Op 30 maart zal #1 DJ van de wereld Armin van Buuren met zijn A State of Trance 600 tour neerstrijken in Madison Square Garden in New York. In het Madison Square Garden zal een spectaculaire show plaatsvinden met enkele van ‘s werelds beste DJ’s en talenten, onderdeel van de tour ter eren van de 600ste episode van zijn A State of Trance radio show. Live uitgezonden via internet en FM radiostations bereikt de ASOT 600 show in Madison Square Garden, net als van Buuren’s wekelijks radioshow, miljoenen mensen.

Na wekenlang wachten, werden de hoge verwachtingen van fans van de radio show meer dan waargemaakt. De thuisbasis voor de New York Knicks en New York Rangers, evenals de plek waar legendarische pop acts als Queen, Michael Jackson en Madonna hebben opgetreden, zal dance liefhebbers van over de hele wereld samenbrengen.

De New York show maakt deel uit van de ‘A State of Trance 600 – The Expedition’ wereld tour. In februari, maart en april viert Armin de 12de verjaardag van de show met een tour groter dan hij ooit heeft gedaan. De show wordt via 62 radio stations in 52 landen uitgezonden en heeft iedere week zo’n 20 miljoen luisteraars.

Sinds de aankondiging in oktober heeft Armin van Buuren 11 data en steden aangekondigd waar ‘The Expedition’ tour neer zal strijken. 7 van de edities zullen live worden uitgezonden en bieden via diverse multi-digitale technieken interactie met miljoenen luisteraars van over de hele wereld. Deze tour zal groter en interactiever zijn dan alle andere ASOT evenementen die hij ooit heeft gedaan.

De ticket sales voor merendeel van de shows zijn al gestart en schieten door het dak. De exclusieve tickets voor Armin’s warm-up set op 6 april bij de grootse finale in Den Bosch waren binnen enkele uren volledig uitverkocht.
Regular tickets zijn nog wel via astateoftrance.com verkrijgbaar. Line-ups voor de edities in Kuala Lumpur, Minsk, Sao Paulo, Mexico Stad, Sofia, Beirut, Mumbai en Den Bosch zijn bekend gemaakt. In de Brabanthallen, bij de Den Bosch editie, zullen meer dan 30 DJ’s achter de draaitafels staan.

Voor meer informatie en tickets, check www.astateoftrance.com en www.madeevent.com/events/ASOT-600-NYC .

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws