Chris Nauta's festivaltas

Peter Güldenpfennig | 14 februari 2013
headlines


We zitten nog volop in de winter maar dat maakt het niet minder leuk om vooruit te kijken naar komend voorjaar en zomer, toch?

Ook dit jaar staan er weer een hoop festivals op stapel om hele dagen uit je dak te gaan. Qua consumpties kan het echter nog wel eens uit de hand lopen, wat uiteraard handen vol geld kost. Wat moet je dan? Tassen vol flessen met drank meenemen of toch maar geld opzij schuiven voor drankjes? De wijntas van Chris Nauta biedt uitkomst!

strip-festivaltas

Persbericht:

Ontwerpster Chris Nauta heeft een nieuwe tassenlijn ontworpen; tassen met mogelijkheid om je eigen wijn te tappen. Ideaal voor de zomer; voor openbare festivals, strand, picknick. De tassen zijn van rubber en waterdicht. Aan de onderkant van de voorzijde zit een gat waar het kraantje van een zak wijn in past. Bij de supermarkt zijn kartonnen dozen wijn (wit, rood, rose) verkrijgbaar. In de dozen zitten zakken wijn van 3 liter, die precies in de tas passen. Ook is er nog genoeg ruimte over om koelelementen en glaasjes toe te voegen.

Chris Nauta: ‘Deze tassen zijn hét antwoord op de economische crisis. Festivalgangers hoeven nu bij openbare festivals niet meer uren in de rij te staan voor een duur wijntje. Ook is het ideaal voor op het strand of bij een picknick.’

Elke tas is uniek; Chris Nauta verwerkt op de voorkant mooie stoffen en applicaties. Ook is het mogelijk om een speciale opdracht te verstrekken. De tas is ook te gebruiken als gewone schoudertas. Voor het gat zit een klepje, zodat de tas ook helemaal dicht kan.

Formaat tas: 22 x 25 cm
Prijs: 69,00 euro (exclusief wijn)

Vanaf medio maart te koop op www.fantastisch.nu

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws