Audioblock PS-100: audiofiele draaitafel

Peter Güldenpfennig | 18 februari 2013
headlines


Persbericht:

Audioblock introduceert in Nederland haar succesvolle draaitafel, de PS-100. Deze snaar aangedreven draaitafel is in een gelimiteerde en genummerde oplage van 1000 stuks geproduceerd en nu beschikbaar voor de Nederlandse markt. 

De PS-100 is een lust voor het oog. Louter mooie materialen als acryl en massief aluminium en een evenzo fraaie afwerking met hoogglans zwarte lak leveren een bijdrage aan het fraaie uiterlijk. Alleen al het uiterlijk doet een hogere prijs vermoeden… 

Maar de PS-100 mag ook gehoord worden. Met een totaal gewicht van 15 kg schoon aan de haak wordt een stabiele basis geboden om optimaal van het zwarte goud te kunnen genieten. Om motorresonanties ver van het chassis te houden wordt een externe motor op spikes van maar liefst 2 kg toegepast. Naast een omschakelbaar toerental (331/3 en 45 RPM) is ook een fijnafstemming van het toerental mogelijk. Het zware resonantiearme MDF chassis wordt gedragen op aluminium profielen welke van verstelbare spikes zijn voorzien. Op het massieve draaiplateau van Acryl ligt een antislipmat van vilt. Een meegeleverde platenpuck zorgt ervoor dat het vinyl stevig op het plateau wordt gedrukt. Maar ook de in hoogte verstelbare arm is van hoge kwaliteit. De arm is uit een stuk en laat hoogwaardige MM en MC-elementen optimaal presteren.

Ook met de aanschaf van deze Audioblock PS-100 weet de eindgebruiker zich langdurig verzekerd van een uitstekende basis voor een uiterst muzikale audioinstallatie.

Audioblock wordt in de Benelux uitsluitend verkocht via een netwerk van geautoriseerde audiovakspeciaalzaken. 

 

Specificaties PS-100
Elektronisch toerental : 331/3 en 45 RPM
Snelheidsfijnregeling : +/- 0,10%
Gelijkloop : +/- 0.05%
Signaalruisafstand : -73dB
Opgenomen vermogen : 14 Watt
Voeding met netschakelaar : DC15V bij 1,6A
Totale massa toon arm : 416 g
Massa contragewicht : 68 g
Effectieve massa toonarm : 12 g
Lengte toonarm : 232mm
Hoogteverstelling : 6mm
Toonarmbedrading : Cadas
Afmetingen : 550 x 175 x 407mm
Gewicht (totaal) : 15,6kg
Meegeleverde accessoires : Stroboscoopschijf, lagerolie,
schroevendraaier, pincet
Kleur : Hoogglans zwart
Verkoopprijs (excl. element) : € 1199,-

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws