Gears of War: Judgment: The Guts of Gears – Multiplayer

Peter Güldenpfennig | 19 februari 2013
headlines


Persbericht:

Microsoft en Epic Games hebben vandaag een nieuwe  Gears of War: Judgment-video onthuld, genaamd 'The Guts of Gears – Multiplayer', waarin fans een kijkje wordt gegeven in de nieuwe multiplayer modi, wapens, in-game rewards en gameplay updates. Deze aspecten zullen dit de meest intense “Gears” game ooit maken als de game uitkomt op 22 maart.

In de nieuwe video neemt ieders held, Lt. Damon Baird, fans mee door vier multiplayer modi, en toont nieuwe manieren om tegenstanders neer te halen met nieuwe wapens, granaattypes, en meer.

De video bevat een selectie van de grootste en meest opwindende updates die naar de  Gears of War: Judgment-multiplayer komen, maar uiteraard zullen er tot aan de release van de game nog meer details bekend worden gemaakt.
Multiplayer modi:

In de video worden de volgende vier multiplayer modi gehighlight:

· OverRun:

OverRun is de eerste keer dat een class-based competitieve multiplayer modus geïntroduceerd wordt in de  Gears of War-serie. Zie het als een combinatie van de populaire Beast en Horde modi, tegenover elkaar gezet. OverRun is een 5v5 aanvals-/verdedigings- gametype, waarin de COG altijd verdedigen, en de Locust altijd aanvallen… en je krijgt de kans om als beide te spelen - als aanvaller en verdediger om erachter te komen wie het winnende team is.

· Team Deathmatch:

In deze terugkerende favoriet onder fans, starten twee teams van vijf spelers met een gedeelde poel aan respawns. Het doel is om je tegenstanders uit te schakelen en hun respawns uit te putten, voordat je eigen respawns verdwenen zijn. Perfect voor “Gears” veteranen, als wel voor nieuwe rekruten - in Team Deathmatch vecht iedereen mee om zijn team te laten winnen.

· Free-For-All:

Free-For-All is een “elke speler voor zichzelf” Deathmatch modus. Geen teams betekent dat je op alles moet schieten wat beweegt. De perfecte modus om te ontstressen.

· Domination:

Domination is een 5v5 competitieve multiplayer modus. Teams zullen strijden om drie ringen, die over de map verspreid zijn. Controleer de ring om punten te verdienen. Het team dat als eerste 250 punten heeft, wint de match.
Wapen Updates:

Niet alleen zullen er nieuwe granaten beschikbaar zijn voor elke situatie waarin je online terechtkomt, maar Epic heeft ook bevestigd dat spelers de mogelijkheid zullen hebben om granaten te gooien zonder ze ver omhoog te moeten werpen – een nieuwe toevoeging aan de franchise om granaten ook in snelle situaties van dichtbij te kunnen gebruiken. Naast het uitgebreide arsenaal aan terugkerende wapens en granaattypes, staan hieronder zes nieuwe toevoegingen:

· Sticky Grenades: Net als Frag Grenades veroorzaken deze granaten dodelijke schade bij tegenstanders, alleen blijven ze aan doelen plakken voordat ze ontploffen.
· Beacon Grenades: De Beacon is een tactische granaat die het meest gebruikt wordt door COG Scouts. De granaat markeert elektronisch alle vijandelijke doelen in jouw radius, en onthult hun positie voor een korte tijd, zelfs door muren en andere obstakels van alle diktes.
· Stim Grenades: De Stim is een extreem nuttig voorwerp voor Medics en degenen die in een ondersteunende rol willen spelen tijdens het gevecht. Als deze granaat explodeert, komt er een wolk medicinaal gas uit die gelijk alle bevriende doelen binnen de radius geneest.
· Markza: Voordat de Locust Sera zijn binnengevallen, hebben de mensen van de COG tientallen jaren in een oorlog gezeten tegen de Union of Independent Republics (UIR), en de Markza is een van de meest bekende wapens van de UIR. Dit semiautomatische geweer is perfect voor gevechten op middellange afstand, met een clip en een scope die zorgen voor een beter bereik en grotere precisie op afstand.
· Breechshot: De Locust zijn meer dan alleen brute kracht, en het Breechshot is een mooi voorbeeld van hun vindingrijkheid en tactiek: De basis van het wapen is een gestolen UIR Markza dat veranderd is om enorme schade aan te richten. De loop heeft een grotere diameter om een hoger kaliber projectiel af te schieten, en de handgreep bevat een mes dat dit wapen perfect maakt voor gevechten op korte en middellange afstand.
· Booshka – De Booshka is een verwoestende granaatwerper van UIR design. De granaatwerper is in staat om slimme granaten te werpen die direct bij inslag ontploffen op de vijand, of die tegen muren en andere obstakels wegstuiteren om te ontploffen door middel van een korte timer.

Rewards:

Met 'Gears of War: Judgment' heb je jouw multiplayer carrière altijd onder controle – hoe beter jij speelt, hoe groter je beloning. Met Prizeboxes kunnen spelers XP bonussen en exclusieve unlocks als wapens en armor skins bemachtigen om een voorsprong te krijgen op de competitie.

 

Bekijk de video hieronder:

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws