Roland organiseert Facebook wedstrijd: Hoe transporteer jij jouw drums?

Peter Güldenpfennig | 22 februari 2013
headlines


Persbericht:

Roland, de toonaangevende fabrikant van elektronische muziekinstrumenten, organiseert: “Hoe transporteer jij jouw drums?”, een fotowedstrijd op Facebook waarbij drummers een leuke en creatieve foto kunnen insturen van de manier waarop ze hun drum vervoeren. De persoon die de meeste stemmen krijgt, wint de, tot op heden meest supercompacte en draagbare elektronische drumkit, TD-4KP van Roland

Als drummer ken je het volgende probleem wel. Je bent een gepassioneerd drummer in hart en nieren en het enige wat je wil doen, is drummen… 24/7 en overal. Dat betekent thuis spelen of op kot oefenen, repeteren in een repetitielokaal of in de garage bij een maat en uiteindelijk gewoonweg “loos gehen”. Niets is zo fantastisch als drummen nietwaar!! Alleen moet je toch altijd weer je drumstel uiteen halen, op zeer ingenieuze wijze op je fiets laden of alles in de wagen proppen om het daarna weer helemaal op te stellen… en dit soms enkele keren per week. Had je dan toch maar voor blokfluit moeten kiezen? No way!!

Elke drummer (zowel akoestisch als elektronisch) wordt hier zeker mee geconfronteerd. Waarom delen we onze expertise en ervaringen niet met elkaar?

We gaan zelfs verder! De persoon die de meest originele manier vindt om zijn/haar akoestische of elektronische drums te transporteren, en dit op foto vastlegt, wint de, tot op heden meest supercompacte en draagbare elektronische drumkit, TD-4KP van Roland.

Laat dus je fantasie de vrije loop en maak er wat moois van! Laat je grootmoeder, je huisdier, het lokale korfbalteam of zelfs je Spiderman (huh?!) opdraven als figurant. Het maakt allemaal niet uit. Alles kan EN mag om er een leuke foto van te maken, zelfs Photoshop is toegestaan!

De wedstrijd is gebaseerd op stemming. Wie de meeste stemmen achter zijn naam krijgt, wint de TD-4KP drumkit. De persoon met het 2de meeste aantal ‘likes’ wint de BT-1 Bar Trigger Pad en de 5 daaropvolgende personen winnen een drumstokkenhouder met een paar V-Drums sticks. Reden te meer dus om mee te doen en daarbij vooral verrassend uit de hoek te komen!

Wat moet je doen om deel te nemen:

1. Ga naar de ROLAND CE Facebook-pagina.

2. Schrijf je in en post je foto op de TD-4KP Wedstrijd-app.

3. Zorg dat jouw foto geliked wordt door zoveel mogelijk mensen
Meer details
· Productpagina TD-4KP
· Productpagina BT-1 Bar Trigger Pad
· RolandCE Facebook pagina
· TD-4KP Wedstrijd app

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws