SONOS PLAYBAR nu verkrijgbaar

Peter Güldenpfennig | 5 maart 2013
headlines


Persbericht:

Hilversum, Nederland – 5 maart 2013 – SONOS PLAYBAR, dé soundbar voor muziekliefhebbers is nu verkrijgbaar. PLAYBAR zorgt voor een meeslepend HiFi-televisiegeluid en streamt alle muziek ter wereld via een gebruiksvriendelijke muziekspeler. De adviesprijs van de SONOS PLAYBAR is 699 euro en is verkrijgbaar in de winkel en op www.sonos.com

Dankzij zijn krachtige array-luidsprekertechnologie met negen speakers en unieke software voor een perfecte akoestiek vult PLAYBAR elke kamer met intens geluid voor games en films, en streamt hij draadloos muziek van bekende services als Spotify, Pandora en Rhapsody.

"Het leveren van een uitstekende geluidskwaliteit voor alle muziek ter wereld is de kernwaarde van Sonos", zegt John MacFarlane, CEO van Sonos. "Met PLAYBAR hebben we onze niet-aflatende focus op geluidskwaliteit en eenvoud toegepast op de tv. Zo vonden we één enkele oplossing voor alle audiobehoeften in de woonkamer."

PLAYBAR is eenvoudig te installeren en intuïtief in het gebruik. Deze soundbar maakt verbinding met de tv via een optische kabel en ondersteunt alle gangbare audio-outputformaten inclusief Dolby® Digital. PLAYBAR werkt naadloos samen met alle draadloze-audioapparatuur van Sonos. Koppel PLAYBAR aan de bekroonde SONOS SUB voor een diep, indringend en ongekend geluid. Voeg een paar PLAY:3’s toe en stel die in als draadloze-surroundspeakers voor een meeslepende 5.1-surround-geluidservaring in je eigen thuisbioscoop.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws